Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A 400 millió dolláros smaragd

2013.10.25. 15:14 MinDig TV Extra


Október 26-án, szombaton 20:00-kor - National Geographic Channel

A világ legnagyobb smaragdjára 2001-ben bukkantak rá Brazíliában – és ezzel a felfedezéssel egy olyan eseménysor indult útjára, amely szinte túl bizarr ahhoz, hogy igaz legyen. A drágakövet – saját elmondása szerint – egy kaliforniai üzletember vásárolta meg potom 60 ezer dollárért, ám ezt később nem tudta bizonyítani, mert az adásvételről szóló bizonylat elégett egy titokzatos lakástűzben.


Amikor a balszerencsés befektető nagy nehezen mégis hozzájutott kincséhez, egy gyémántügylet kapcsán a brazil maffia emberrablói áldozatává vált. A smaragd később egy New Orleans-i trezorban kötött ki, mely azonban a Katrina hurrikánnak köszönhetően hetekre víz alká került, majd amikor a kalandos sorsú, 400 millió dollárt érő kő ügye 2008-ban végre a kalforniai bíróság elé került, kiderült, hogy egyszerre nyolc tulajdonosa is van.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: gyémánt drágakő smaragd national geographic channel MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr545599033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása