Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A testőr (18)

2013.10.28. 09:51 MinDig TV Extra


OKTÓBER 28., HÉTFŐ 21:00 | PRO4

A Los Angeles-i zsaru, Roland Sallinger és társa, Trevor Johnson egy építkezés határait jelölik ki a város déli részén, amikor drogdílerekkel kerülnek összetűzésbe, és tűzharc kerekedik köztük. A két rendőr marad csak életben. Trevor pedig célzást tesz rá, hogy nekik kéne begyűjteniük a piszkos pénzt.


Roland reméli, hogy társa csak viccel, de téved. Partnere ekkor lelövi, hogy ne álljon az útjában. Csakhogy Roland túléli. Egy évvel később a férfi még mindig nem épült fel teljesen, úgyhogy elküldik az egységétől. Ezalatt Bukarestben a román rendőrségi főnök, Constantin Korzha, Roland régi barátja boldogan kezdi meg nyugdíjas éveit tehetős üzletemberként. Lánya, a Paris Hilton-stílusú Nikita a Tornádók focicsapatának sztárjával, Marco Inescu-val randevúzik. Egy éjjel azonban elrabolják a lányt. Amikor régi barátja felhívja, hogy segítséget kérjen tőle, Roland felül az első Romániába tartó gépre...

Rendező: Keoni Waxman

Szereplők: Steven Seagal, Liezl Carstens, Arron Shiver, Luce Rains, Johnnie Hector




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm PRO4 MinDig TV Extra A testőr

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr445602612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása