Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Visszajárók - HAZAI PREMIER

2013.10.30. 09:01 MinDig TV Extra


Péntek-vasárnap 21:00-tól Viasat3

Egy francia kisvárosban a hegyek között, néhány korábban meghalt fiatal újra felbukkan, látszólag élnek és teljesen normálisak: az országúti balesetben elhunyt tinédzser Camille; az öngyilkos vőlegény Simon; Victor, egy kisfiú, akivel betörők végeztek; és Serge, egy sorozatgyilkos. Megpróbálják folytatni életüket, visszailleszkedni a döbbent családtagok, barátok körében, mindenféle furcsa jelenségektől kísérve.


I/1 - Egy család teljesen megdöbben, mikor lányuk Camille, aki négy évvel korábban egy buszbaleset következtében meghalt, egyszer csak hazatér sértetlenül, abban a hiszemben, hogy a baleset napján járunk. Simon épen és egészségesen megpróbálja megtalálni korábbi menyasszonyát, Adèle-t, annak ellenére, hogy tíz évvel ezelőtt öngyilkos lett. Madame Costa pedig hajdani férje lakásában találja magát, 30 évvel halála után. Hazáig követi a nőt egy kis fiúcska, aki nem hajlandó megszólalni, így "Victor"-nak nevezi el őt.

Rendezte: Fabrice Gobert, Frédéric Mermoud

Szereposztás: Anne Consigny (Claire), Clotilde Hesme (Adèle), Guillaume Gouix (Serge), Yara Pilartz (Camille), Samir Guesmi (Thomas)

Korhatár: 15




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat horror MinDig TV Extra Viasat 3 Visszajárók

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr115605866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása