Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Juve az életéért, a Real a továbbjutásért küzd

2013.11.05. 17:01 MinDig TV Extra


Az olasz bajnok eddig bukdácsolt a BL-ben, most a B-csoport rangadójának visszavágóján kell javítania a Real Madrid ellen. Ehhez azonban a Madridban 2-1-re nyerő Realnak is lesz egy-két szava.


Fotó: EUROPRESS/AFP


Még két hét sem telt azóta, hogy a Real Madrid Cristiano Ronaldo duplájával 2-1-re legyőzte a Juventus csapatát a Santiago Bernabéu stadionban, az olaszok máris lehetőséget kapnak, hogy visszavágjanak a fiaskóért. A Juventus nem játszott rosszul az előző derbin, képesek voltak a Real szintjén futballozni, de a második félidőben, miután kiállították Chiellinit, tíz emberrel már nem tudtak visszajönni a meccsbe.

A Real Madrid három meccs alatt kilenc pontot szerzett a BL-ben, akár már most továbbjuthat, míg a Juventusnál a Kobenhavn és a Galatasaray elleni döntetlen, és az így elhullajtott négy pont miatt főhet Conte és a klubvezetők feje. Ez ugyanis azt jelenti, ha kedden nem tudnának ponto(ka)t szerezni a Real ellen, akkor több hibalehetőség már nem fér bele a hátralévő két fordulóban sem a török, sem a dán csapat ellen.

Az elmúlt két hétben mindkét csapat három bajnoki mérkőzést játszott. A Real kikapott az El Clásicón a Barcelonától, valamint legyőzték a Sevillát (könnyen) és a Rayo Vallecanót (kissé nehézkesebben). A Juve eközben két magabiztos hazai diadalt aratott a Genova és a Catania ellen, míg most szombaton a Parmát fektették két vállra idegenben.

Kapcsolat: A madridiak mestere, Carlo Ancelotti 1999 és 2001 között a zebramezesek kispadján ült, míg a Real segédedzője, Zinadine Zidane 1996-tól 2001-ig játszott Torinóban, ahonnan pont a Királyi Gárdához szerződött.

Statisztika: A két sztárklub eddig összesen 15 tétmeccsen találkozott, amiből nyolcat a Real Madrid, hetet pedig a Juventus tudott megnyerni. Ebből hat meccset rendeztek Torinóban, ahol a hazaiak ötször, a vendégek csak egyszer hagyták el győztesen a pályát.

A mérkőzés kommentátora, Faragó Richard a helyszínről, az impozáns Juventus Stadiumból jelentkezik majd, míg a budapesti stúdióban Petur András vendégei Hajdu Attila, Nyilasi Tibor és Várhidi Péter lesznek. A közvetítés előtt 19 órától a Sport TV Fieszta című műsora Molnár Mátyással, Hajdu Attilával és Vincze Ottóval már a BL-mérkőzésre hangolja a nézőket, a mérkőzés után pedig a Sport1 HD nézői megnézhetik a játéknap teljes összefoglalóját.

Fieszta, november 5., 19.00, Sport1 HD (élő); műsorvezető: Molnár Mátyás, szakértők: Hajdu Attila és Vincze Ottó

Juventus – Real Madrid, majd a teljes játéknap összefoglalója, november 5., 20.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Faragó Richard




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: BL MinDig TV Extra Sport1 Juventus – Real Madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr245616461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása