Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Csúcsot hozott a BL a Sport1-nek

2013.11.08. 11:03 MinDig TV Extra


A Sport1 a 16 és 34 év közötti férfiak körében 18 százalék fölötti nézettségi arányt ért el a A Juventus – Real Madrid mérkőzéssel. A sportcsatorna keddi BL-műsorára közel 700 ezren voltak kíváncsiak.

Kedd este a Bajnokok Ligája 2013-14-es kiírásának egyik legpikánsabb rangadóját rendezték. Az olasz bajnok Juventus fogadta a Real Madrid csapatát. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 keddi BL-műsorára (20 órától éjfélig) közel 700 ezren voltak kíváncsiak. A mérkőzés az idei év legnézettebb csoportmérkőzése volt, több mint 320 ezer tartós nézővel. A Sport1 a közvetítés közel 2 órája alatt az UEFA számára kiemelten fontos 16 és 34 év közötti férfiak körében 18 százalék fölötti közönségarányt ért el, és az adott célcsoportban a Sport1 volt a legnézettebb csatorna Magyarországon. A fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében majd 11,5 százalék volt ez a mutató, amivel az RTL Klub mögötti második helyet szerezte meg a sportcsatorna.


A zöld gyepen történelmi eredmény született, hiszen még soha nem játszott egymással döntetlent a két sztárcsapat. Hiába szerzett vezetést az első félidőben a Juventus Vidal büntetőjével, a Real előbb egyenlített Ronaldo révén, majd Bale bombájával előnybe is került, amire Llorente gyorsan válaszolni tudott, ezzel pedig beállította 2-2-es végeredményt. A Real már gyakorlatilag a legjobb 16 között van, a Juventusnak pedig lesz két nagyon fontos mérkőzése a Köbenhavn és a Galatasaray ellen.

A Bajnokok Ligája keddi játéknapjának legfontosabb mérkőzéseit továbbra is a Sport1 HD tűzi műsorára, a Real Madrid szombati Real Sociedad elleni bajnokiját pedig a Sport2-n 16 órától láthatják a nézők.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség BL Bajnokok Ligája MinDig TV Extra Sport1 Sport2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr365620531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása