Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Drámai végjáték Oaklandben

2013.11.15. 10:14 MinDig TV Extra


A NAP MÉRKŐZÉSE

Hét perccel a vége előtt 14 ponttal vezetett a Golden State az Oklahoma City ellen az NBA legutóbbi játéknapján, a meccs vége azonban óriási izgalmakat hozott. A vendégek felzárkóztak, 36 másodperccel a vége előtt, Reggie Jackson duplája után már csak két pont volt a Thunder hátránya.

Fotó: EUROPRESS/AFP


A másik oldalon Stephen Curry hibázott, az OKC következő támadásánál Russell Westbrook viszont nem, 2,3 mp-vel a befejezés előtt bevágott egy nagyon távoli triplát. De nem volt még vége a drámának: jött Andre Iguodala és a dudaszó pillanatában megnyerte a mérkőzést (képünkön a győztes dobás). A Warriorsban Klay Thompson 27 ponttal és 5 lepattanóval, Curry 22 ponttal, 9 gólpasszal és 5 lepattanóval, David Lee 20 ponttal zárt. Az OKC legeredményesebb játékosa a 31 pontig, 9 lepattanóig és 5 gólpasszig jutó Westbrook volt, Serge Ibaka 27 pontot és 13 lepattanót, Kevin Durant 20 pontot, 8 gólpasszt és 7 lepattanót ért el.

Pénteken a New York Knicks-Houston Rockets mérkőzést 13:45-től magyar kommentárral közvetítjük a Sport1 HD-n (ismétlés: Sport2, 22:00).




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: NBA MinDig TV Extra Sport1 Sport2 New York Knicks-Houston Rockets

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr425635166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása