Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sherlock és Watson

2013.11.19. 09:54 MinDig TV Extra


Új részek keddenként 22.00-tól - AXN!

Az ifjú Sherlock Holmes (Johnny Lee Miller) különböző lelki problémái miatt alkohol és drogfüggővé válik, majd végül egy Londonhoz közeli rehabilitációs központban köt ki. Innen azonban hamarosan meglép, és Manhattan felé veszi útját. Jómódú apja úgy dönt, hogy Holmes-ot labilis állapota miatt nem lehet egyedül hagyni, és ezért egy orvost rendel mellé, aki a fiú lakásába is beköltözik.


Holmes egykedvűen fogadja új orvosa és lakótársa Dr. Watson (Luci Liu) jelenlétét. Dr. Watson hamarosan ráébred, hogy ifjú páciensén nem fognak a függőségi terápia bevált módszerei, és munkaterápiát ír elő a "betegnek". Holmes a New York-i rendőrség konzultánsa lesz. Dr. Watson, hogy paciensét szemmel tarthassa, a nyomozások alatt is Holmes-szal tart. Rövidesen kiderül, hogy Dr. Watson orvosi háttere és józan esze jól jön Holmesnak, ráadásul Watson még élvezi is, hogy detektívet játszhat.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat krimi AXN MinDig TV Extra Sherlock és Watson

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr705643581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása