Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Charlie angyalai

2013.11.29. 13:46 MinDig TV Extra


November 29, Péntek 21:00 | AXN

Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu), a három angyal John Bosley-val (Bill Murray) együtt a rejtélyes, mindenki által csak Charlie-ként emlegetett milliárdos alkalmazottjai egy formabontó magánnyomozó cégnél. Megbízójuk ezúttal Eric Knox (Sam Rockwell), a menő szoftverfejlesztő vállalat, a Knox Enterprises tulajdonosa, akitől ellopták új, korszakalkotó hangfelismerő programját.


A gyanúsított pedig nem más, mint a rivális Corwin cég feje (Tim Curry). Ezért a vagány Alex, a vadóc Dylan és a bogaras Natalie elképesztő kütyüikkel és lélegzetelállító harcművészeti tudással indulnak az időközben elrabolt Knox felkutatására és a program visszaszerzésére, amely ha rossz kezekbe kerül, a világ soha többé nem lehet biztonságban...




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Drew Barrymore Lucy Liu Charlie angyalai Cameron Diaz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr495667448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása