Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Film + ajánlat ma estére

2013.12.04. 09:03 MinDig TV Extra


17:15 A harc mestere 3. - A megtorlás

Anthony Criss-Neil Shaw, Warren Derosa-Jason, Cathy Shim-Cara Shim, Sung Hi Lee-Sun Yi, Brian Fitzpatrick-Gibs

A nemzetközi diplomáciai erõfeszítések nem elegendõk ahhoz, hogy megakadályozzák a tömegpusztító fegyver észak-koreai terroristák kezébe kerülését. A terroristák az ENSZ csúcstalálkozóján akarják felrobbantani a nukleáris bombát. Neil Shaw ügynök (Anthony Criss) az egyetlen, aki megakadályozhatja ebben õket. Shaw azonban halálos kelepcébe kerül, amikor azzal vádolják, hogy gyilkosságot követett el. Az új partnere és titokzatos segítõi támogatásával sikerül meglépnie. A terroristák nyomába eredve nagy hasznát veszi a harcmûvészetekben való jártasságának.


19:00 Szuperzsaru

Terence Hill-Dave Speed, Ernest Borgnine-Willy Dunlop, Joanne Dru-Rosy Labouche, Lee Sandman-McEnroy

David Speed (Terence Hill) átlagos nyomozó, ám egy rendkívüli akció során megváltozik az élete. Egy egykori indián rezervátumban teljesít szolgálatot, amikor a magasban egy rakétára figyel fel. A nukleáris töltetû rakéta sugárzása új, szinte földöntúli képességekkel ruházza fel a zsarut. Dave ezentúl képes a telepátiára. Elég egy gondolat, s bármilyen tárgyat képes elmozdítani. Újonnan szerzett tulajdonságai segítségével nem okoz számára nehézséget a legrejtélyesebb bûntény felderítése sem, s ha a helyzet azt kívánja, egy felhõkarcoló tetejérõl is leugrik. Míg más a nyakát törné, neki egy haja szála sem görbül meg. De varázserõ ide vagy oda, hõsünknek van egy gyenge pontja.

21:10 A kaptár: Túlvilág

Milla Jovovich-Alice, Wentworth Miller-Chris Redfield, Ali Larter-Claire Redfield, Kim Coates-Bennett, Shawn Roberts-Albert Wesker

A titkos, föld alatti laboratóriumból elszabadult T-vírus elpusztította a világot, és zombivá változtatta az emberiség nagy részét. Alice folytatja a túlélõk utáni kutatást, hogy biztonságba helyezze õket. Egy rejtélyes rádióadást követve Alaszkába indul, ahol egy régi barátjával, Claire-rel találkozik. Együtt mennek Los Angelesbe, ahol talán létezik egy biztonságosnak hitt körzet. Hamarosan kiderül, hogy valójában csapdáról van szó, a metropoliszban zombik garázdálkodnak. Alice és társai a néhány túlélõvel együtt az egykori fegyház területén barikádozzák el magukat. A kikötõben horgonyzó hajóról rádióadást fognak. Elhatározzák, hogy megpróbálnak feljutni a hajóra.

23:00 Viasztestek

Elisha Cuthbert-Carly Jones, Chad Michael Murray-Nick Jones, Paris Hilton-Paige Edwards, Jared Padalecki-Wade

Félelem és borzongás vár a Viasztestek között a két neves producer Joel Silver és Robert Zemeckis (Gótika, Szellemhajó) legújabb rémmeséjében. Mikor egy közös kiruccanás során autójuk lerobban, a hat fõiskolás barát egy kisvárosban reked valahol az isten háta mögött. A városka egyetlen látnivalója a viaszmúzeum, ahol hátborzongatóan élethû viaszbábok láthatók. Hamarosan kiderül az is, miért tûnnek annyira élethûnek: a város nem az, aminek látszik, a diákoknak pedig menekülniük kell, mielõtt még ,,szörnyen kreatív" gyilkosok áldozataivá válnának...

01:10 A Ravasz, az Agy és két füstölgõ puskacsõ

Jason Statham-Dudva, Nick Moran-Eddie, Jason Flemyng-Tom, Vinnie Jones-Chris, Dexter Fletcher-Szappan, Sting-JD, Steven Mackintosh-Winston

A film négy hõse, négy jó barát itt határozza el, hogy meggazdagodik. Az eredmény hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztõbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bûnözõk, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tûnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél.




mindig tv 

extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Terence Hill alapcsomag Jason Statham MinDig TV Extra Film +

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr45675044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása