Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Két vidám filmet hoz puttonyában a Télapó a Cool nézőinek

2013.12.04. 09:14 MinDig TV Extra


Két vidám filmet hoz puttonyában a Télapó a Cool nézőinek: a Télbratyó című vígjátékot, valamint a Jégkorszak című animációs filmet láthatják kicsik és nagyok Mikulás másnapján, december 7-én, szombaton.


A 18.45-kor kezdődő Télbratyó című filmben a minisztérium a Télapó hatékonyságát vizsgálja. Csakhogy Fred Claus (Vince Vaughn) a Télapó (Paul Giamatti) testvére egy kis kölcsönért cserébe épp beállt dolgozni. Az időzítés nem a legszerencsésebb, ugyanis az ellenőrzés szigorú: három hiba, és a Télapó a manóival együtt ki van rúgva.

A 20.45-től kezdődő Jégkorszakot tíz évvel ezelőtt a legjobb animációs film kategóriában Oscar-díjra jelölték, s bár nem nyert, a mesét, és annak szeretnivaló figuráit megkedvelték gyerekek,felnőttek egyaránt.

A kalandok sora ott kezdődik, hogy Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a marcona mamuttal, majd rátalálnak egy magára maradt embercsemetére. Elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához, ám útközben, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: télapó MinDig TV Extra Cool TV Jégkorszak Télbratyó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr235675054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása