Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

National Geographic Channel | 2014. január

2013.12.05. 17:08 MinDig TV Extra


Drog-nyomozók IV: Zombik San Franciscoban
San Francisco, a 60-as évek pszichedelikus forradalmának epicentruma, ma is hírhedt a droghasználók magas számáról – a városban rengetegen nyúlnak nap mint a metamfetaminhoz, s a meleg közösség különösen fertőzött e tekintetben. A piacot – immár majdnem 25 éve – az ázsiai kartell uralja, de a mexikói drogkereskedők egyre hevesebb támadásokat indítanak a jövedelmező üzlet átvételére…
Január 2-tól minden csütörtökön 22:00-kor

Galéria >>


Isteni beavatkozás: Előregedőben
Az Egyesült Államokban több mint 300 ezer vallási gyülekezet létezik – és az amerikaiak 80%-a valamelyik vallási felekezet tagjának tartja magát. E tények ismeretében azt hihetnénk, hogy az USA-ban pofonegyszerű dolog imaházat és hozzá tartozó vallási közösséget fenntartani – ez azonban nincs így, amit többek közt az is bizonyít, hogy a bankok 2012-ben rekordszámú templomon érvényesítettek zálogjogot…
Ugyanakkor öröm az ürömben, hogy a tiszteletesek és nyájaik nincsenek egyedül a bajban: a Church Hoppers három kitűnő üzleti érzékű vallásügyi tanácsadója megállás nélkül az országot járja, hogy praktikus tanácsokkal lássa el az anyagi gondokkal küzdő, vagy épp széledő nyájú tisztelendőket.
Január 5-től vasárnaponként 12:00-kor

Csodálatos landolás a Hudson folyón
2009 januárjában a US Airways New York-ból Charlotte-ba tartó 1549-es járatának mindkét hajtóművébe madár csapódott, így a legénység drámai lépésre kényszerült: jobb híján megpróbálták a Hudson folyón letenni a sérült gépet. A megrázó interjúkat és látványos rekonstrukciókat egyaránt bemutató filmből kiderül, hogy a becsapódás pillanata csupán a kezdete volt a fedélzeten tartózkodók élet-halál harcának.
Bemutató: Január 5-én, vasárnap 21:00-kor


Légikatasztrófák XII: Zuhanás a Potomac folyóba
1982. január 13., Washington: Az Air Florida 90-es járata néhány másodperccel a felszállás után irányíthatatlanná válik, és a Potomac folyóba zuhan. Mi okozhatta balesetet? Valóban a szárnyak eljegesedése, amire a szakemberek egy része gyanakszik? Vagy valami más áll a tragédia mögött? Mivel minimális információ áll a rendelkezésükre, a baleseti kivizsgálók egy zseniális kísérlet segítségével igyekeznek teljes magyarázatot kapni a történtekre…
Január 6-tól hétfőnként 21:00-kor

Terror az égen: Műszaki problémák
A sorozatban szemtanúi lehetünk meghökkentő pilótahibáknak, valószínűtlen műszaki zavaroknak, apró mellényúlásoknak és hatalmas légköri viharoknak – melyek ez esetben az égieknek hála nem nyilvánultak halálosnak, de a következő alkalommal végzetesek lehetnek. Miért következtek be ezek az esetek, és miként lehet legközelebb elkerülni őket? Hogyan fordulhat elő, hogy egy pilótát annyira leköt a laptopja, hogy gépével 200 kilométerrel túlrepül a célállomáson? Miért jelentenek veszélyt a madarak a repülőgépekre? És miként lehetne megelőzni, hogy a következő nagy vulkánkitöréskor a sok hamu miatt a fél világ légiközlekedése megbénuljon? Nézzen utasok által készített meghökkentő amatőrfelvételeket, és keressen választ a repülésbiztonság legégetőbb kérdéseire Brendan Walker repülőmérnökkel!
Január 7-től keddenként 22:00-kor

Vad motorosok: Harley a semmiből
Zach Ness-nek a vérében van a motorkerékpár-építés, s ez nem véletlen: nagyapja ugyanis nem más, mint a legendás Arlen Ness, akit a szakma csak a „rendelésre készült motorok keresztapjának” nevez. Zach és csapata tehát mindent tud és mindent elvállal, ami a vasparipákkal kapcsolatos, legyen a feladat egy kimúlt, értéktelen roncs feltámasztása halottaiból, vagy egy méregdrága, egyetlen példányban létező, a legjobb alkatrészekből összerakott álommotor valamelyik nagypénzű megrendelő számára. A kliensek fantáziája mindazonáltal olykor túl élénk, a határidő pedig túl rövid, így a garázsban és a tesztpályákon egymást érik a forró és felejthetetlen pillanatok…
Január 7-től keddenként 23:00-kor

Kis nagy emberek: 1. rész
Látogasson el a Nat Geóval a Föld négy sarkába, és csodálkozzon rá a világra az alacsony növésű kis emberek szemével – és csodálkozzon rá magukra a kis emberekre is, akik gyakran olyan életet élnek, mely nekünk, “normál” termetűeknek is a becsületünkre válna. Kolumbiában például több mázsás bikákkal viaskodó törpe matadorokkal találkozunk; Ugandában megismerünk egy asszonyt, aki most tudta meg, hogy más törpék is léteznek a világon, ezért nyakába vette az országot, hogy felkeresse sorstársait; a Fülöp-szigeten nyomon követjük, hogy egy csoport mélynövésű ember miként igyekszik létrehozni egy kifejezetten rájuk szabott, az ő igényeiket kielégítő “minivárost”; az Egyesült Államokba és Kanadába látogatva pedig megtudjuk, hogy miként lehet kis termettel birkózni, horgászni, gazdálkodni vagy épp tüzet oltani.
Január 9-től csütörtökönként 23:00-kor

Ragadozók titkos élete: Tengerek mélyén
A világóceán ragadozói lehetnek parányiak vagy hatalmasak, egy dolog közös bennük: az evolúció hosszú folyamata során félelmetes, gyakran zseniális fegyverzetet és taktikákat fejlesztettek ki maguknak. Az epizód ezek legizgalmasabbjait mutatja be a parti vizektől a trópusi zátonyokon át a mélytengerekig.
Január 12-én és 19-én, vasárnap 15:00-kor

Túlsúlyos bolygó
Szakértők szerint ha sürgősen nem változtatunk étkezési szokásainkon és nem eszünk kevesebbet, előbb kórosan elhízunk – majd mindannyian éhen halunk. A filmben ismerje meg az elhízás nevű új világjárvány okait, tüneteit és következményeit!
Bemutató: Január 12-én, vasárnap 21:00-kor

Katasztrófák élőben: Meteorrobbanás
2013. február 15-én földöntúli jelenség szemtanúi lehettek Szibéria lakói: a reggeli órákban egy meteor belépett a légkörbe, majd erős hang- és fényhatás kíséretében Cseljabinszk város felett felrobbant, lehulló darabjaival ezernél is több embert megsebesítve. Vajon honnan érkezett a 10 ezer tonnás, 17 méter átmérőjű égitest? És miként történt a robbanás, mely során a tudósok szerint 30 hiroshimai atombomba energiája szabadult fel? A film szemtanúk által készített látványos amatőr videók felhasználásával keres tudományos igényű választ a kérdésekre.
Január 19-én, vasárnap 21:00-kor

A Zeppelinek támadása
Az első világháborúban Németország léghajókat is bevetett London bombázására – miként volt ez lehetséges? Hogyan lehetettek képesek a mai repülőgépekhez képest kimondottan nehézkes, nehezen irányítható Zeppelinek egy efféle kényes küldetés végrehajtására? Az izgalmas filmben Dr. Hugh Hunt igyekszik megfejteni a hadi célokra átalakított Zeppelinek és a londoni bombázás titkait.
Bemutató: Január 26-án, vasárnap 21:00-kor




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vallás National Geographic Channel Ragadozók Zeppelin Katasztrófák Légikatasztrófák Drog-nyomozók

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr915677473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása