Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Amerikai nindzsa 2: A leszámolás

2013.12.14. 16:26 MinDig TV Extra


21:00 | Viasat3

Joe Armstrongot , aki a távol-keleti harcművészetek mester , és társát, a rettenthetetlen, semmitől vissza nem riadó Curtis Jacksont veszélyes küldetésbe küldik, ahol az amerikai tengerészgyalogság elit küldeménye állomásozik. Érdekes dolgok történtek itt a közelmúltban, rejtélyes körülmények között eltűnt négy katona, mely összefüggésben van Armstrong-ék küldetésével.


A két harcos hamarosan rájön, hogy ördögi összeesküvés nyomaira bukkantak, mely során az embereket egyfajta genetikai beavatkozással gyilkoló harcosokká alakítják.

Rendezte: Sam Firstenberg

Szereposztás: Michael Dudikoff (Joe Armstrong), Steve James (Curtis Jackson), Larry Poindexter (Charlie McDonald), Gary Conway ("The Lion"), Jeff Weston (Woodward), Michelle Botes (Alicia Sanborn)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Michael Dudikoff MinDig TV Extra Viasat 3 Amerikai nindzsa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr925692628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása