Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Dave

2013.12.23. 11:31 MinDig TV Extra


18:45 | Viasat3

Dave - jólelkű átlagos amerikai polgár - egy foglalkoztató-cégnél dolgozik. Megdöbbentően hasonlít az amerikai elnökre, ezért megbízzák, hogy egy alkalommal helyettesítse. Az elnök agyvérzést kap ezalatt, de főtanácsadója továbbra is fenn akarja tartani a látszatot, miszerint az elnök él. Ezért Dave-nek tovább kell játszania a szerepét.


A közvélemény csak annyit vesz észre, hogy az agyvérzésből csodálatos módon "felépült" elnököt mintha kicserélték volna, és a változásnak egyedül Bob, a főtanácsadó nem örül, mivel Dave új tervei keresztezik a számításait...

Rendezte: Ivan Reitman

Szereposztás: Kevin Kline (Dave Kovic/Bill Mitchell), Sigourney Weaver (Ellen Mitchell), Frank Langella (Bob Alexander), Kevin Dunn (Alan Reed), Ving Rhames (Duane Stevenson), Ben Kingsley (Vice President Nance), Charles Grodin (Murray Blum), Faith Prince (Alice)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Dave Sigourney Weaver Viasat3 MinDig TV Extra Kevin Kline

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr715705450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása