Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő

2013.12.27. 09:24 MinDig TV Extra


23:00 | Viasat3

Nick Lang, a hollywoodi szórakoztató filmek sztárja műfajt vált, és egy kemény New York-i zsaru szerepének eljátszására készül. Úgy érzi, hogy ehhez nélkülözhetetlen a tereptanulmányok folytatása, ezért egy igazi nyomozó munkáját kezdi tanulmányozni.


A kiszemelt áldozat, bizonyos Moss nyomozó nem repes az örömtől a hír hallatán. Hát még akkor, amikor kiderül, hogy a színész, akit bevon a hajszába, amit egy sorozatgyilkos ellen folytatnak, tapasztalatlansága folytán rendre keresztülhúzza számításait. A helyzetet tovább rontja, hogy Nick Lang a lakásába is beköltözik, és ezért a barátnője végleg faképnél hagyja. De a két különböző egyéniségű férfi lassan összebarátkozik, ahogy jobban megismerik egymást, és csökken kettejük között a feszültség. Ez a helyzet kiváló lehetőséget teremt az alkotóknak arra, hogy szatírikus eszközökkel mutassanak be két egymástól teljesen eltérő világot, a keleti és a nyugati partot, New Yorkot és az álomvárost, Hollywoodot.

Rendezte: John Badham

Szereposztás: Michael J Fox (Nick Lang), James Woods (John Moss), Annabella Sciorra (Susan), Luis Guzmán (Detective Benny Pooley), Christina Ricci (Bonnie)

Korhatár: 15




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 vígjáték akciófilm James Woods Michael J Fox Jobb ma egy zsaru mint holnap kettő

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr165710366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása