Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A d1 Tv

2014.01.02. 11:13 MinDig TV Extra


Televíziónk a minél színvonalasabb szórakoztatásra törekszik, ezért az átlagnál érdekesebb és változatosabb kulturális műsorok készítését tűztük ki célul. Kínálatunkban sok színes műsor található, az ismeretterjesztő filmektől a régi idők méltán híres magyar filmjein át a jelen kor színvonalas alkotásaiig. Természetesen az eddig már megszokott produkciók sem maradhatnak ki a repertoárból, így a d1 Tv régi, ismerős arcai továbbra is láthatóak a képernyőn.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a 862/2011. (VI. 29.) számú határozatával a Domino Tv Műsorszolgáltató Zrt. körzeti lineáris műsorszolgáltató d1 Tv állandó megnevezésű médiaszolgáltatását közösségi médiaszolgáltatásként ismerte el.

Elégedettségük jelzéseként tehát továbbra is számítunk megtisztelő érdeklődésükre!

(d1tv.hu)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: csatorna alapcsomag MinDig TV Extra d1 Tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr115721175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása