Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Cartoon Network bemutatja a Kalandra fel! szereplőkészítőt

2014.01.08. 09:29 MinDig TV Extra


Az új online alkalmazással a gyerekek egyszerre játszhatnak kedvenc szereplőikkel, és fedezhetik fel kreativitásukat

cncover.jpg


A Cartoon Network bemutatja legújabb fantáziadús online alkalmazását, a Kalandra fel! szereplőkészítőt, amely segítségével a csatorna nézői a BAFTA-díjas Kalandra fel!* szereplőivel játszhatnak. A Kalandra fel! szereplőkészítő ingyenes alkalmazás a CartoonNetwork.hu oldalon. Az interaktív és színes játékban a gyerekek kedvenc sorozatuk mintájára új hősöket, hercegnőket és más Ooo földi mágikus lényeket alkothatnak különféle fizikai tulajdonságokat, kiegészítőket, színeket és különleges képességeket kombinálva. A kész szereplők feltölthetők az online galériába, onnan megoszthatók, háttérképként használhatók vagy éppen értékelhetők.

A Cartoon Network sorozatai iránt rajongók előszeretettel játszanak kedvenc animációs hőseikkel, így a Kalandra fel! szereplőkészítő nem az első interaktív online játék a csatorna honlapján. 2013. novemberben indult a Te animációdhttp://www.cartoonnetwork.hu/ateanimaciod című alkalmazás, amellyel a gyerekek népszerű Cartoon Network-szereplőket a csatorna sorozatainak háttereibe illesztve, tetszőleges szöveggel ellátva elkészíthetik saját, megosztható és mozgó animációikat. A játék sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy két hónap alatt 2647 animáció készült el csak Magyarországon, a Benelux, Balti és CEE-régióban ugyanez a szám már 35,762.

A csatorna 2012-ben mutatta be a Gumball szereplőkészítőt,** amely, az eddig hazánkban elkészült 47,855 szereplővel szintén népszerűnek bizonyult a fiatal nézők körében. A Cartoon Network 2009-ben rukkolt elő az első két alkotó típusú játékával, a Ben 10 idegen lény tervezővel, illetve a Ben 10 játéképítővel – e két alkalmazás a mai napig rendszeresen szerepel a Cartoon Network.hu tíz legnépszerűbb játéka között.

* A Kalandra fel! 2013-ban nemzetközi alkotás kategóriában nyerte el a Children’s BAFTA-díjat
** A Gumball csodálatos világa, amelyen az alkalmazás alapszik, többszörös Children’s BAFTA és Annecy–díjas, valamint Emmy-díjas sorozat

A Kalandra fel! sorozat két legjobb barát - Jake, a bölcs öreg jószívű kutya, és Finn, a minden áron hőssé válni akaró fiú történetét meséli el, akik kalandok után kutatnak a varázslatos, hercegnőkkel és hősökkel teli Ooo földjén. A műsor minden hétköznap 19:50-kor látható a Cartoon Networkön. A sorozat tavasszal vadonatúj részekkel jelentkezik, addig is, a rajongók január 25-én és 26-án 9:05-kor a Cartoon Networkön a Hercegnő maraton című különkiadást láthatják.

A Cartoon Networkről:
A Cartoon Network az egyik vezető globális kereskedelmi gyermekcsatorna, programkínálatában számos népszerű vígjáték- és akció-kaland animáció szerepel, hazánkban 6.00 és 21.00 óra közt nézhetik a rajongók. A csatorna tartalmát modern stílus, újszerűség és dinamizmus jellemzi. A Cartoon Network az önfeledt szórakozás, a páratlan hősök és a határtalan képzelet világa.
A csatorna legnépszerűbb sorozatai: Gumball csodálatos világa, Ben 10: Omniverzum, Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában, Dreamworks: Sárkányok, Kalandra fel! és Parkműsor – derűs történetek a barátságról, tele humorral, amelyek mindenkit mosolyra fakasztanak.
Látogassa meg a csatorna magyar nyelvű honlapját, Facebook és YouTube oldalát!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes online alkalmazás interaktív Cartoon Network Kalandra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr335746253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása