Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

National Geographic Channel február havi ajánló

2014.01.10. 11:57 MinDig TV Extra


Eszement tudomány: Tűz és víz
A brit Tim Shaw nem azok közé a visszahúzódó szobatudósok közé tartozik, akik a laboratóriumuk félhomályában élik világukat. Épp ellenkezőleg: akkor érzi jól magát, ha páratlan tudását megoszthatja az emberekkel. Munkamódszere egyszerű és lebilincselő: előbb különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítja és megdöbbenti hallgatóságát, majd mindenki számára érthető módon felfedi a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket.
Február 2-től minden vasárnap 21:00-kor és 21:30-kor

Galéria >>


Ilyen lesz a világvége? Zombik bolygója
A „zombi apokalipszis” csupán a képzelet szüleménye, vagy valóban létezhet olyan fertőző betegség, mely pusztító, rosszindulatú szörnyetegek százmillióivá zülleszti az emberiséget? A válasz alighanem sokkolni fogja önt… a film orvosai, biológusai és társadalomtudósai szerint ugyanis a veszettségnek könnyen kialakulhat egy olyan mutációja, mely a Föld minden sarkába képes eljutni és valamennyi megfertőzött embert és állatot gátlástalan pusztítógépezetté változtatni…
Feburár 3-tól hétfőnként 22:00-kor


Túlélési praktikák III: Harcra fel!
Chad még a világvége-várók között is csodabogárnak mondható: ő ugyanis nem a terroristák, hanem a saját kormánya részéről várja az atomtámadást, ezért családjával belefogott egy föld alatti menekülőalagút építésébe. Mike Evock vele szemben vegyi- és biológiai támadásoktól tart, ezért kvadját fedélzeti fegyverzettel látta el, s egy olyan szupermodern vegyvédelmi felszereléssel biztosította be magát, hogy a többi armageddon-lovag mind a tíz ujját megnyalná a láttán.
Feburár 5-től új évaddal szerdánként 23:00-kor

Az állatvilág története David Attenborough-val 1. rész
A gerincesek ősei primitív, egyszerű felépítésű halak voltak, melyek régi, mára letűnt tengerekben úszkáltak egykoron; később ezek az élőlények kimásztak a szárazföldre, majd, egy újabb testfelépítésbeli fejlődési ugrásnak köszönhetően, felemelkedtek a levegőbe. Mi tette lehetővé a gerincesek eme rendkívüli felívelését? Hogyan, milyen tényezők hatására került sor drámai mértékű anatómiai változásaikra? A látványos számítógépes grafikákat a legújabban megtalált fosszíliákról készült felvételekkel ötvöző filmben David Attenborough igyekszik minden korábbinál pontosabban elénk tárni a természet egyik legrendkívülibb történetét.
Bemutató: Február 9-én és 16-án 18:00-kor

Világörökségek kívül-belül II: Fuji
Az UNESCO világörökségi helyszíneit bemutató sorozat ezúttal a Japánban emelkedő híres tűzhányóra, a Fujira látogat.
Bemutató: Február 15-én szombaton 18:00-kor

Teszteld a YouTube-ot!
A YouTube csak úgy hemzseg az elképesztő mutatványokat és meghökkentő jelenségeket bemutató videóktól – de vajon ezek valóságosak, vagy a képzelet szüleményei? A film szakértői ezt igyekeznek eldönteni látványos kísérletekkel, minden esetben tudományos tényekkel alátámasztva végső konklúziójukat.
Bemutató: Feburár 15-én szombaton 21:00-kor

Eszement játékok II: Vén agy, nem rossz agy?
Készen áll egy újabb, a szürkeállománya valamennyi sejtjét megmozgató televíziós agytornára? Az Emmy-díjra jelölt Eszement játékok második évada vadonatúj kísérletekkel, beugratásokkal és fejtörőkkel jelentkezik! A népszerű Jason Silva által vezetett, a kritikusok által „a tudományt szórakoztatássá varázsoló hatalmas mulatságnak” nevezett műsor lenyűgöző utazásokra hívja abba a másfél kilós szövetegyüttesbe, mely önt... önné teszi…
A többek közt a vonzalmat, a bizalmat, a versengést, a stresszt és a színérzékelést a középpontba állító epizódok a pszichológia és az idegtudomány legújabb eredményeit felhasználva egyebek mellett a levegőbe emelnek egy önként vállalkozót… mutatnak nekünk néhány fekete-fehér képet, melyeket meghökkentő módon színesben fogunk látni… és pontosan megmondják nemcsak az életkorunkat, de azt is, hogy milyen személyiségjegyekkel bírnak azok az emberek, akiket rokonszenvesnek tartunk.  
Febuár 16-től új évaddal vasárnaponkét 21:00-kor




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló műsor február National Geographic Channel MinDig TV Extra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr135750330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása