Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Országút a pokolba: Frontális ütközés

2014.01.22. 14:52 MinDig TV Extra


Január 22-én, szerdán 20:00-kor - National Geographic Channel

A Sziklás-hegység kanadai szakasza a síelők és túrázók földi paradicsoma – a kamionsofőrök számára viszont maga a pokol a téli hóviharok idején... A Kanadában hatalmas sikert aratott sorozat egy nehézjárművek mentésére szakosodott készenléti egység munkáját kíséri nyomon a hírhedt Coquihalla Highway-en, a Sziklás-hegység lenyűgöző díszletei között.


A csapat új fiúval bővült: Samy-vel, a Fidzsi-szigetekről származó 40 éves bevándorlóval, aki már az első bevetésén kitűnően vizsgázik. Amikor az egységet két frontálisan összeütközött nyergesvontatóhoz riasztják, Samy magára vállalja a munka oroszlánrészét, kiérdemelve egy üveg skót whisky-t, valamint Jamie lelkes dicséretét. Ami azt illeti, szükség is volt már egy efféle jól seprő új seprűre, mert Kevinen úrrá lett a filmezési szenvedély, és a baleseti helyszínekre érkezve a munka helyett minden idejét a roncsok megörökítése köti le.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat National Geographic Channel MinDig TV Extra Országút a pokolba Sziklás-hegység

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr525775167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása