Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szerintük a világ

2014.01.30. 11:05 MinDig TV Extra


Puzsér a Viasaton mondja meg a tutit!

Szerintük a világ címmel vadonatúj műsor indul február elsején a VIASAT3 műsorán! A minden nap adásba kerülő program – ami két fix időpont mellett a napi műsorfolyamban elszórva többször is felbukkan – görbe tükröt állít a magyarok elé, mindezt humoros formában.


A műsor szereplői olyan hétköznapi – de kitalált – hősök, akiket mindannyian jól ismerünk a sarki közértből, a villamosról, vagy éppen saját környezetünkből. Karaktereiken keresztül megszólal a városi vagány (Janklovics Péter), ránk csodálkozik az Oroszországból „importált” menyecske (A címlaplányban megismert Aljonka), elégedetlenkedik a kisnyugdíjas (Pásztor Erzsi), elpoénkodik rajtunk a két székely srác (Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs) és mindenkit kioszt Puzsér, a megmondó (Puzsér Róbert).

Megnyilvánulásaikból egy kicsavart, ám humorral teli magyar-magyar lexikon áll össze, ami görbe tükröt állít elénk, humoros, könnyed formában. A csattanóktól és beszólásoktól sem mentes monológokkal a nevetés mindenkinek garantált.

Szereposztás: Puzsér Róbert, Janklovics Péter, Pásztor Erzsi, Aljonka, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Puzsér Róbert MinDig TV Extra Pásztor Erzsi Szerintük a világ VIASAT3

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr485789718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása