Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

SportKlub - február

2014.02.03. 10:35 MinDig TV Extra


SportKlub. A közös szenvedély.

Lépj be te is a Klubba, ahol megláthatsz, megnézhetsz, megtudhatsz, megérthetsz, benézhetsz, beszólhatsz, megoszthatsz, hozzászólhatsz kedvedre. SportKlubozz velünk!

A SportKlub szórakoztató, fogyasztható, fiatalos és lendületes sporttelevízió. A csatorna 2009 óta a magyar sikersportágak elkötelezett híve. Soha annyi élő közvetítés magyar csapatok kézilabda mérkőzéseiről, soha annyi izgalmas hazai kosárlabda és jégkorong meccs nem került képernyőre egyetlen kábeltelevíziós csatornán, mint mióta a SportKlub felkarolta a nagy hazai sportágak közvetítéseit.

A SportKlubon látható a magyar férfi és női kézilabda-bajnokság és -kupa, a kézilabda válogatottak valamennyi hazai mérkőzése, illetve a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának EBEL-meccsei.

A sokszínű műsorkínálat változatos saját készítésű tartalommal párosul. A SportKlub képernyőjén látható a szenvedélyes esti ütközőműsor, a dodzsem, a mindig friss hírekkel szolgáló napi Híradó, az olaszos temperamentumú Calcio, a MezTelenül című sportbulvár-magazin, a Beszólás interaktív kibeszélő műsor, a Warm-Up napi sportajánló, nem beszélve a megannyi élő sportközvetítésről!

És a minőségi foci sem hiányozhat! A Serie A, azaz az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokság valamennyi rangadója, a fordulók előzetesei és gólösszefoglalói is a SportKlubon tekinthetők meg. A Ligue 1, azaz a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság az egyik legnagyobb európai pontvadászat, története 1932 óta íródik - rangadói szintén a SportKlub képernyőjén láthatók.

A futballrajongók emellett továbbra is a SportKlubon követhetik figyelemmel az MLS, azaz az észak-amerikai labdarúgás összecsapásait, a Los Angeles Galaxy, a New York Red Bulls és a több híres amerikai csapattal együtt. Mindez technikai-, pub-, téli sportokkal megspékelve.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: EBEL SportKlub MLS MinDig TV Extra Serie A Calcio

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr825795609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása