Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Prestonban zárul a kupaforduló

2014.02.05. 14:27 MinDig TV Extra


Hatalmas meglepetésre nem a Fulham, hanem a Sheffield United vár majd az FA-kupa következő fordulójában a Preston North End–Nottingham Forest párharc győztesére.

Fotó: EUROPRESS/AFP


Szerda este Prestonban zárul az FA-kupa negyedik fordulója. A harmadosztályú gárda a január végén lejátszott nottinghami gól nélküli találkozót (képünkön a csata egy pillanata) követően hazai környezetben próbálhat meg újabb borsot törni a nagy múltú Forest orra alá. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen a Nottingham remek formában van, megnyerte legutóbbi három találkozóját a Championshipben, és minden sorozatot figyelembe véve már zsinórban 13 mérkőzést vívott meg veretlenül.

Billy Davies, a Forest menedzsere jól ismeri Deepdale-stadiont, hiszen korábban két évig irányította már a klubot. Sőt, a skót vezetésével a PNE kétszer is playoffba jutott a Championshipben, ráadásul egyszer csak egy lépésre volt a Premier League-től, ám elbukott a West Ham elleni a cardiffi találkozón. A League One-ban vitézkedő North End is jó sorozatban van, hiszen otthon legutóbbi öt meccséből hármat hozott, így tartja feljutó, negyedik helyét a bajnokságban.

A két gárda egyébként nem először találkozik egy újrajátszás apropóján az FA-kupában, legutóbb 1964-ben (szintén egy 0–0 után) mérkőztek, akkor a PNE ment tovább Howard Kendall hosszabbításban szerzett góljával. A mostani továbbjutóra az első osztályú Fulhamet búcsúztató Sheffield United vár a nyolcaddöntőben.

(Sport TV)

Szerda este 20:30-tól a Sport1 HD-n közvetítjük a Preston North End–Nottingham Forest újrajátszott mérkőzést az FA-kupa 4. fordulójából.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra FA-kupa Sport1 Preston North End–Nottingham Forest

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr555800105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása