Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Film+ esti ajánlata

2014.02.06. 09:26 MinDig TV Extra


17:20 A tengerészgyalogos
John Cena-John Triton, Robert Patrick-Rome, Kelly Carlson-Kate Triton, Abigail Bianca-Angela
A tengerészgyalogos John Triton (John Cena) megtagadja felettese parancsát az iraki háborúban. Ezzel ugyan megmenti társai életét, de engedetlenség miatt elbocsátják a seregbõl. Visszatérve hazájába John megpróbál beilleszkedni a civil életbe. Egyik nap a feleségével, Kate-tel a hegyekben kirándulnak, amikor összeakadnak egy gyémánttolvaj-bandával. A bûnözõk foglyul ejtik John feleségét. A volt katona tudja, hogy csak magára számíthat. Ám ezúttal élete legkeményebb és legfontosabb küldetése vár rá. Nem válogat az eszközökben, hogy megmentse szerelmét.


19:00 A Bestia
Penelope Ann Miller-Dr. Margo Green, Tom Sizemore-Vincent D'Agosta, Linda Hunt-Dr. Ann Cuthbert, James Whitmore-Dr. Albert Frock
Kevés dolog hátborzongatóbb, mint egy hatalmas múzeum, zárás után. A különös tárgyakkal, rég halott lényekkel zsúfolt termek csendjében minden mozdulat és hang felerõsödik, s amikor neszeket hallunk, nehéz eldönteni, hogy valóban van-e ott valaki, vagy csak félelmeink játszanak velünk. A chicagói múzeum õrei sem biztosak a dolgukban egészen addig, míg egy nap kollégájuk brutálisan megcsonkított testére bukkannak. S ami a legkülönösebb: a nyomozás szerint a tettes nem ember volt. A múzeum személyzetét és a város közvéleményét is megrázza a hír, de a múzeum épp egy fontos kiállítás megnyitója elõtt áll, így a termek lezárása szóba sem jöhet. A nyomozás nem halad, így érkezik el a megnyitó napja, csakhogy az érkezõ vendégekre olyan meglepetés vár, amire még legszörnyûbb rémálmaikban sem számítottak.

21:00 A tengerészgyalogos 2. (15+)
Ted DiBiase Jr.-Joe Linwood, Lara Cox-Robin Linwood, Temuera Morrison-Damo, Michael Rooker-Church, Robert Coleby-Darren Conner
Joe Linwood (Ted DiBiase Jr.) a haditengerészet felderítõ mesterlövésze. Eltávozása alkalmával elkíséri a feleségét, Robint (Lara Cox) egy ötcsillagos szálloda avatására, a déltengeri szigetre. A paradicsomi állapotoknak azonban vége szakad, amikor helyi lázadók csapata elfoglalja a szállodát, és túszul ejtik a vendégek egy csoportját, köztük Robint és a hotel milliárdos tulajdonosát. A gerillavezér jelentõs összegû váltságdíjat akar kizsarolni, és hogy nagyobb nyomatékot adjon ennek, elkezdi legyilkolni a túszokat. Joe arra kényszerül, hogy kezébe vegye az események irányítását.

22:45 X-akták: Hinni akarok (15+)
David Duchovny-Fox Mulder, Gillian Anderson-Dana Scully, Amanda Peet-Dakota Whitney, Billy Connolly-Joseph Crissman, Alvin Joiner-Mosley Drummy
Virginiában eltûnik a Szövetségi Nyomozó Iroda egyik embere. A hatóság Mulder (David Duchovny) és Scully ügynök (Gillian Anderson) segítségét kéri. A bûntényt olyan különös, megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik, amelyekre talán egyedül csak a paranormális esetekben jártas ügynökök képesek választ adni. Egy pap azt állítja, hogy látomása volt. A lelki szemei elõtt megjelent a keresett személy. Ám ott, ahova az ügynököket vezeti, más áldozatok testrészeit találják. Mulder és Scully hamarosan hátborzongató orvosi kísérlet nyomaira bukkan.

00:4 Halálcsapda
Michael Caine-Sidney Bruhl, Christopher Reeve-Clifford Anderson, Henry Jones-Porter Milgrim, Dyan Cannon-Myra Elizabeth Maxwell Bruhl, Irene Worth-Helga Ten Dorp
Sidney Bruhl, az egykor sikeres krimiíró új darabja csúnyán megbukik a színházi bemutató napján. Az elkeseredett mûvész az alkoholba fojtja bánatát, és butuska felesége pénzén tengõdik. Hamarosan csomagot kap, amelyben egy volt tanítványa kéziratát találja: a "Halálcsapda" címet viselõ krimi lenyûgözi Sidneyt, amelyben a visszatérés nagy lehetõségét látja. Mivel neki már nincs ihlete, elhatározza, hogy elteszi láb alól a tehetséges Cliffordot, a mûvet pedig sajátjaként sikerre viszi. Terve megvalósulni látszik, amikor meghívja magához a fiút, és végrehajtja a tökéletes bûntényt. A nagy terv elképzelésébõl azonban két pszichopata játszmája alakul ki.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Film+ MinDig TV Extra X-akták Halálcsapda A tengerészgyalogos

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr185801204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása