Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szökevények: A connecticuti összeesküvés

2014.02.14. 10:08 MinDig TV Extra


február 14-én, pénteken 23:00-kor - National Geographic Channel

Az akciófilmekben látott fogolyszökési történetekre hajlamosak vagyunk legyinteni, mondván annyira valószínűtlenek, hogy csak a képzelet szülöttei lehetnek. A bűnügyi archívumokban lapozgatva viszont kiderül, hogy az élet olykor a legvadabb fantázián is túltesz...

Az izgalmas, nagy fordulatszámú sorozat az utóbbi idők legjelentősebb fogolyszökési kísérleteit - valamint a szabadulóművészeket ismét rács mögé juttató hajtóvadászatokat - rekonstrálja az eredeti helyszínekre visszatérve, egyes esetekben a valódi szereplőket is megszólaltatva.

Szökevények: A connecticuti összeesküvés
Míg Ronald Rutan egyszerű betörő, Frank Vandever éles eszű broker – volt, egészen addig, amíg meg nem ölte egyik ügyfelét. A két férfi tehát szinte minden tekintetben különbözik egymástól, azt leszámítva persze, hogy mindketten szeretnének meglépni a connecticuti Somers Börtönből. Amikor aprólékos munkával sikerül átfűrészelniük az egyik kiszolgálóhelység ablakát védő rácsot, kalandos menekülés kezdődik, melynek két hosszú hét múltán az FBI emberei vetnek véget.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: National Geographic Channel MinDig TV Extra fogolyszökés Szökevények

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr415813844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása