Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Rekordnézettséggel indult a BL-tavasz

2014.02.19. 17:31 MinDig TV Extra


A Bajnokok Ligája-tavasz a Manchester City–Barcelona nyolcaddöntővel kezdődött a Sport1-en. A slágermérkőzés megdöntötte a 2013–14-es kiírás hazai nézettségi csúcsait.

Fotó. EUROPRESS/AFP

A BL-nyolcaddöntők egyik leginkább várt párharcát a Manchester City és a Barcelona vívja, első mérkőzésükön kedd este a katalán csapat 2–0-s győzelmet aratott Manchesterben. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport1 keddi BL-műsorára (20 órától 23:30-ig) 712 ezren voltak kíváncsiak. A találkozó a 2013-14-es kiírás eddigi legnézettebb mérkőzése volt, több mint 350 ezer tartós nézővel. A Sport1 a közvetítés 2 órája alatt a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében csaknem 14,5 százalékos közönségarányt ért el, amivel az RTL Klub mögötti előkelő második helyet szerezte meg a sportcsatorna. Az UEFA számára kiemelten fontos 16 és 34 év közötti férfiak körében ez az adat még ennél is magasabb, 17 százalék volt.

A Sport1 HD-n egy hét múlva is egy manchesteri csapat, a Manchester United lesz látható a Bajnokok Ligájában. Az MU a Jorgosz Karaiszkakisz-stadionban az Olympiakosz Pireusz ellen lép pályára. A mérkőzést Faragó Richard a helyszínről kommentálja.
A kedden kiválóan játszó Barcelona következő tétmérkőzését a Real Sociedad ellen vívja szombaton 20 órától. A spanyol bajnokit a Sport2 HD közvetíti élőben.

Real Sociedad – FC Barcelona (spanyol bajnoki), február 22., 20.00, Sport2 HD (élő); kommentátor: Matuz Krisztián
Olympiakosz Pireusz – Manchester United, majd a teljes játéknap összefoglalója, február 25., 20.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Faragó Richard




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája MinDig TV Extra Sport1 Sport2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr425822717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása