Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jégszobrászok

2014.02.24. 13:59 MinDig TV Extra


Február 24. hétfő 16:10 | Spektrum TV
    
A sütemények új ásza, ezúttal jégből! A nagymenő csapat a hőt lefőzve hoz létre minden képzeletet túlszárnyaló jégszobrokat! Az új sorozat az egykori séfet, Randy Finch-et és renegát jégfaragókból álló csapatát kíséri végig, amint feltárják a jégfaragás titkait, eredeti, egyedi és minden képzeletet meghaladó műveket alkotva. Ezeknek a fagyos zsiványoknak a hagyományos esküvői jéghattyúk csupán óriási jégkockák. Számukra a dermesztő művészetük igazi kihívását az jelenti, amikor életnagyságú interaktív biliárdasztalt vagy jégtekepályát faraghatnak fagyott tekebábukkal és működő tekegolyókkal; vagy éppen hangversenyzongorát tervezhetnek, amelyen azonnal játszható is a Chop Sticks keringő.

Minden egyes epizódban végigkövethetjük Randy-t és csapatát, amint láncfűrésszel, vésőkkel, kalapácsokkal felszerelkezve faragnak művészi alkotásokat az óriási kőkemény jégtömbökből. Nem számít, hogy mi a feladat vagy a helyszín: a lényeg, hogy a munkát befejezzék, mielőtt elolvad a jég!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat MinDig TV Extra Spektrum TV Jégszobrászok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr55830753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása