Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Jelavic nélkül az FA-kupában a Hull

2014.02.24. 14:10 MinDig TV Extra


Hétfő este 20:45-től újra megküzd egymással a Hull City és Brighton & Hove Albion. A találkozó tétje a legjobb nyolc közé jutás az FA-kupában.

Egy héttel a sussexi 1–1-es döntetlen után ismét összecsap az FA-kupa nyolcaddöntőjében a Brighton & Hove Albion és Hull City, igaz, ezúttal már a Premier League újoncának otthonában. Az első találkozón a Brighton egészen a hajráig vezetett, de a Tigers a 85. percben Sagbo (képünk közepén) révén kiharcolta az újrajátszást.

Fotó: EUROPRESS/AFP

A hazaiknak azonban nem lesz könnyű dolguk, hiszen a gólvágó Nikica Jelavic mellett a gárda ír válogatott csatára, Shane Long is kihagyja az összecsapást, hiszen korábban más csapatban már pályára léptek a sorozatban. A Hull jó hangulatban várhatja a találkozót, miután a gárda a hétvégén idegenben 4–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt, mellyel tartja helyét a középmezőnyben.

A másodosztályban szereplő Brighton szombatja nem sikerült. A feljutásért harcoló gárda hazai környezetben bukott el közvetlen riválisa, a Wigan ellen, amely sikerével egy pontra került a playoffot jelentő hatodik helytől. A Tigers elleni összecsapást Andrea Orlandi and Will Buckley is biztosan kihagyja sérülés miatt. A történelem során a Brighton korábban már járt a negyeddöntőben (legutóbb 1986-ban), hiszen 1983-ban már a sorozatban döntőjében is szerepelt, míg a Hull City 1930-ban az elődöntőig menetelt. A párharc győztesére a legjobb nyolc közé kerülésért a Gustavo Poyet vezette Sunderland lesz.

(Sport TV)

A Hull City–Brighton & Hove Albion találkozót 20:45-től élőben közvetítjük a Sport1 HD-n.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Sport1 Jelavic Hull City Brighton & Hove Albion

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr45830768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása