Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Megyeriék a MU ellen

2014.02.25. 14:39 MinDig TV Extra


Folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntői. Kedd kora este a Zenit a Borussia Dortmundot fogadja, majd este a Megyeri Balázs csapata, az Olympiakosz Pireusz azt tervezi, hogy története során először legyőzi a Manchester Unitedet. A Sporttelevízió nézői előtt!

EUROPRESS/AFP

A görög gárda korábban négyszer is nekidurálta magát, de egyszer sem járt sikerrel a Uniteddel szemben, ez extra motivációt jelenthet a keddi találkozó előtt. A Manchester United még sosem kapott ki görög ellenféltől a nemzetközi porondon, úgyhogy az Olimpiakosz esetleges diadala duplán történelmi lenne.

A négy korábbi MU-Olimpiakosz meccsből a görögök háromszor gólt sem lőttek (2-0, 3-0, 4-0), a negyediken kétgólos hátrányból még szépíteni tudtak, de a 84. percben Paul Scholes eldöntötte a három pont sorsát. Az Olimpiakosz utoljára 2010-ben érte meg a tavaszi szezont a BL-ben, akkor a Bordeaux ellen bukta el a nyolcaddöntőt.

A United tavaly is ott volt a 16 között, de végül 3-2-es összesítéssel kiesett a Real ellen, pedig kedvező helyzetből, 1-1-ről várhatta a hazai visszavágót. A görögök a csoportkörben hozták a legutóbbi két hazai meccsüket, a Benficát 1-0-ra, az Anderlechtet 3-1-re győzték le, a United viszont ebben a szezonban a BL-ben még veretlen vendégként, a Sahtarral és a Real Sociedaddal döntetlent játszottak, a Leverkusent pedig 5-0-ra kiütötték saját stadionjában.

Az Olimpiakosz komoly bajban van, legjobb csatárát, Kosztasz Mitroglut ugyanis januárban eladta a Fulhamnek, Javier Saviola és Nelson Valdez pedig sérült. A MU-nál Juan Mata nem játszhat, aki ősszel a Chelsea színeiben már szerepelt a BL-ben.

Az Olympiakosz-Manchester United BL-nyolcaddöntőt 20 órától élőben közvetítjük a Sport1HD-n!




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: BL Bajnokok Ligája MinDig TV Extra Sport1 Olympiakosz-Manchester United

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr145832340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása