Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szeszélyes évszakok

2014.02.28. 12:09 MinDig TV Extra


M3 - március 1. szombat, 16:15

1982 Ősz

Pályakezdő Pirikét mindenki óva inti az iroda-épület első emeleti traktátusának nyugati féltekén trónoló torzonborz kollégától, hiszen az már több fiatal lányt is megrontott. Eleddig ez a felvezető akár egy komédia bemutatásának első mondata is lehetne, de félre a tréfával, beköszöntött a szeptember, a pályakezdőkkel még a Szeszélyes évszakoknak is számolnia kellett.

A Szeszélyes évszakok első epizódja 1981. március 7-én került televíziós sugárzásra. Az évente négy adással jelentkező szórakoztató műsorszám a kezdetektől nagyon nagy népszerűségnek és nézői lelkesedésnek örvendett. A nagy siker elsősorban a fanyar humoráról híres Antal Imre műsorvezetőnek köszönhető, ugyanakkor a Szeszélyes évszakok kabaré-jelenetei a 80-as évek elején egyben egy új humorista generáció szárnypróbálgatása is: Ősz Ferenc, Boncz Géza, Novobáczky Sándor. A mulattató műsorban egy új, főként végzősökből álló színészi gárda lép színre: Szacsvay László, Szombathy Gyula, Benedek Miklós vagy Mikó István.

Szeszélyes évszakok - M3 - március 1. szombat, 16:15




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: M3 Boncz Géza Benedek Miklós Alfonzó Szeszélyes évszakok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr975836849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása