Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A magyar-finn a Sport1 HD-n

2014.03.05. 07:40 MinDig TV Extra


Pintér Attila igazán otthonos környezetben, a győri ETO-parkban mutatkozik be a válogatott kispadján Finnország ellen. A felkészülési mérkőzést a Sport1 HD élőben közvetíti.

Egy döntetlennek már nagyon örülnék - nyilatkozta kedden, a Magyarország-Finnország győri barátságos labdarúgó-mérkőzés előtti napon Niklas Moisander, a vendégek csapatkapitánya. (Fotó: MTI - Krizsán Csaba)

A magyar labdarúgó-válogatott legutóbb 2013. október 15-én lépett pályára, méghozzá Andorra ellen. Decemberben új szövetségi kapitányt neveztek ki Pintér Attila személyében, aki összefogást ígért, és rendszeres összetartásokat szervezett a válogatott játékosainak. Januárban hivatalossá vált, hogy Finnország ellen debütál az új kapitány Győrben, korábbi csapata stadionjában. Februárban sorsolták ki a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait, ahol az F-csoportban Görögország, Románia, Észak-Írország és Feröer mellett a mostani riválissal, Finnországgal került egy csoportba a magyar nemzeti tizenegy.

Március 5-én meccskörülmények között egy leendő selejtezős ellenféllel szemben mérheti fel először Pintér Attila a válogatott játékosok erejét, illetve azt, hogy mit sikerült eddig elsajátítani az új taktikából. A kapitány azt ígérte, győzelemre játszanak, és komolyan veszik a találkozót, mert még egy felkészülési mérkőzéssel is így kell tenni.
 
A mérkőzést a Sport1 HD 17 órától, egyórás felvezetővel közvetíti, a kommentátor Fülöp László, az ETO-parkban Takács Rita és Molnár Mátyás kérdéseire felelnek majd a szakvezetők és a válogatott játékosok. A stúdióban a műsorvezető Petur András mellett szakértőként Nyilasi Tibor és Puhl Sándor foglal helyet. A műsorban felidézik a legemlékezetesebb finnek elleni gólokat, közöttük az 1997-es pontmentést és a 2010-es Dzsudzsák-bombát, bemutatják, hogyan készült Telkiben a nemzeti csapat, és hogyan néz ki egy válogatott öltöző. Közvetítik, amikor a csapatok a stadionhoz érkeznek, Pintér Attila pedig élőben ad interjút a mérkőzés előtt.
   
Fülöp László, a mérkőzés kommentátora szerint az ETO Park közönsége többet lát egy egyszerű barátságos mérkőzésnél: „Pintér Attila a mentalitásával képes arra, hogy felrázza a csapatot. Akik pályára lépnek a 35 fős keretből, azok 100%-osan odateszik majd magukat, bizonyítani szeretnének a rendelkezésükre álló idő alatt. Éppen ezért a magyar játékosok számára ez már inkább tétmeccs, mint felkészülési mérkőzés, főleg a teltházat varázsoló, sikerre éhes közönség előtt.”

Magyarország - Finnország, március 5., 17.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Fülöp László, riporterek: Takács Rita és Molnár Mátyás, műsorvezető: Petur András, szakértők: Nyilasi Tibor és Puhl Sándor




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: Nyilasi Tibor Puhl Sándor Sport1 Pintér Attila Magyarország - Finnország

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr855843991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása