Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Dr. Csont - A sorozat első és negyedik évada a Coolon

2014.03.05. 08:36 MinDig TV Extra


17:20 | 1. évad, 3. epizód
Egy előkelő bentlakásos középiskolában, ahová fontos emberek és védett személyek gyermekei járnak, napok óta oszló holttestet találnak egy fára akasztva. Brennan és csapata munkához lát, és hamarosan kiderül, hogy magányos, befelé forduló diplomatagyerek az áldozat – a legvalószínűbb pedig az öngyilkosság. Booth ösztöne azonban mást súg, az iskola vezetői pedig mielőbb szeretnék elaltatni az ügyet…

21:10 | 4. évad, 26. epizód
A kutatóintézet dolgozói különös átalakuláson mennek át. Egy Labor nevű nightclubban dolgoznak, a lokál tulajdonosai pedig Brennan és Booth, akik immár férjként-feleségként élnek. A lokálban gyilkosságot követnek el, és Cam Saroyan, valamint Jared Booth nyomozók kezdik felderíteni az ügyet.
A gyilkost meg is találják, és végül megtudjuk, hogy mindez csak Booth lázálmában létezett, mivel napokig kómában volt az agydaganat miatt szükséges operációt követően.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Dr. Csont MinDig TV Extra Cool TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr295844040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása