Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ross Kemp - veszett világ

2014.03.05. 08:14 MinDig TV Extra


Szombat 22:30 | Spektrum TV

„Elvitathatatlan az a közelség, amelyet Ross Kemp elér ezzel a sorozattal. Sokkolóan intim” – ezt írja a „Ross Kemp- veszett világ” című sorozatról a világ egyik legtekintélyesebb szaklapja, a The Times. Az első két évad epizódjai márciusban minden héten láthatóak a Spektrum csatornán.

Sorozatában Ross Kemp a világ olyan tájaira utazik, ahol mindennapos az életveszély, az erőszak, és ahol semmilyen törvény nem parancsol. A sorozat epizódjai feltárják, hogyan lépett szövetségre a nemzetközi szervezett bűnözés, a terrorizmus és a helyi bűnszövetkezetek, hogy milliók életét tegyék tönkre szerte a világon. Olyan történetek tanúi lehetünk, amelyeket még elmesélni is túl veszélyes; első kézből, maguktól az áldozatoktól hallhatunk a bűncselekményekről. Elkísérhetjük a rendőröket a bűnözés elleni harcba, és szemtől szemben találkozhatunk magukkal a bűnözőkkel. Az izgalmas epizódokban Ross Kemp felkutatja, és színvallásra kényszeríti azokat a kábítószer-kereskedőket, emberkereskedőket, terroristákat, gyilkosokat és erőszaktevőket, akik halált és pusztítást hoznak a világra.

Következő epizód:
Indiában, Mumbaiban és Calcuttában járunk, sok ezer fiatal prostituált nyomában. Rio de Janeiro viszont bűnözés közben ég a Futball Világkupa és az Olimpia lázában, Las Vegasról talán nem is sejtjük, hogy a hajléktalanok, a prostitúció és persze, a bűntények melegágya. Észak Írországban pedig, a világ egyik „boldogabbik” felén a belfasti utcák időről-időre vérben fürdenek. Ross Kemp sorozata ezeket a jelenségeket vizsgálja és okaikat kutatja.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat MinDig TV Extra Spektrum TV Ross Kemp - veszett világ

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr225844017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása