Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Sandhamni gyilkosságok - 2. rész

2014.03.05. 08:51 MinDig TV Extra


Új részek szerdánként az AXN műsorán!

2. rész; 22:00 | AXN
A rendőrségnek már van gyanúsítottja, ám Nora folytatja a nyomozást. Magánakciójának férje, Henrik csöppet sem örül. Nora egy nap véletlenül összefut Thomasszal. Fontos új információkkal szolgál a férfinak, és ezzel új irányba tereli a nyomozást. A nő és Thomas most már együttes erővel keresik a gyilkost.



A sorozat:
A Sandhamni gyilkosságok története egy szép nyári napon kezdődik - gyerekek bújócskáznak a fák között, amikor az idillt hirtelen egy sikoly töri meg: az egyik gyerek egy emberi kart talál egy műanyag zacskóban. Thomas Andreasson (Jakob Cedergren) nyomozó és kollégája, Mia Holmgren (Sandra Andreis) összefüggést fedeznek fel a testrész és egy 18 éves lány ügye között, akit egy éve keresnek hiába. Hamarosan újabb lány tűnik el Sandhamnben, később pedig más testrészeket és rémisztő nyomokat találnak. Thomas felkeresi régi barátját, Nora Linde-t (Alexandra Rapaport), hogy a segítségét kérje a rejtélyes ügy felderítésében. Thomas és Nora nem közömbösek egymás számára, de eközben Thomas exfelesége is feltűnik abban a reményben, hogy újra egymásra találnak...




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat skandináv krimi AXN MinDig TV Extra Sandhamni gyilkosságok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr385844062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása