Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

El Dorado nyomában

2014.03.06. 12:11 MinDig TV Extra


Szombat 20:00-tól a Universal Channel műsorán

Amikor a híres archeológus, Jack Wilder ölébe pottyan egy inka rejtély legendája, azonnal nekivág a még ismeretlen és hosszú útnak. A cél, hogy felkutassa a mitikus Aranyvárost, El Dorado-t Peru vadregényes tájain keresztül.

A kalandor archeológus Küldetése hamar akadályokba ütközik, amikor a titokzatos Sam Grisson Admirális csapdájába kerül és a korrupt perui hadsereg kezére játssza. Ám volt szerelme, a gyönyörű és elragadó teremtés, Maria Martinez a segítségére siet és sikeresen kiszabadítja.

Jack és Maria ezek után együttes erővel száll szembe a hadsereggel és legyűrik a számos akadályt, miközben az Andok dzsungelén kelnek át.  Az Amazonas közelében élő ősi törzsek és a számtalan halálos csapda próbálja őket visszatartani.

Ráadásul a legveszélyesebb a szent átok, amely védelmezi a misztikus inka templomot. Amint később rádöbbennek, Jack és csapata nagyobb kihívással állnak szembe, mint valaha.

Sorsukat csak az El Dorado falai közt szunnyadó különleges titok mentheti meg. Csodálatos tájak, különleges helyszínek jellemzik ezt az elragadó, szórakoztató és akció dús történetet.

El Dorado – A nap temploma szombat 20:00-tól a Universal Channel műsorán.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Universal Channel MinDig TV Extra El Dorado nyomában A nap temploma

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr475846029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása