Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Transamerica

2014.03.10. 10:26 MinDig TV Extra


MÁRCIUS 10., HÉTFŐ 21:30 | FEM3

Bree, lánykori nevén Stanley transzszexuális. Hosszú évek óta magányosan él Los Angelesben, és arra készül, hogy teljes értékű nővé váljon. Már csak egy hét, és az utolsó műtéten is túl lesz, férfiteste végérvényesen nőivé változhat. Ám egy váratlan telefonhívás nemcsak a műtét idejét teszi kétségessé, hanem az egész életét a feje tetejére állítja. A New York-i rendőrségen prostitúció és drogügyek miatt letartóztatták a 17 éves fiát, s mivel Toby anyja már nem él, őt keresik meg.

Bree nem akar tudomást venni a fiúról, akinek létezéséről a telefonhívásig nem is tudott, de terapeutája határozottan ellenzi a műtétet addig, amíg nem tud szembenézni a múltjával. Bree kelletlenül elutazik New Yorkba, és képtelen bevallani Toby-nak, hogy a konzervatív középosztálybeli női külső valójában az apját rejti, így inkább egy egyházi segélyszolgálat tagjaként tünteti fel magát. Amikor rájön, hogy Toby Los Angelesig akar stoppolni, csak hogy megkeresse az apját, felajánlja, hogy magával viszi. Mindezt azzal a hátsó szándékkal teszi, hogy útközben majd kirakja a nevelőapjánál.A hosszú út alatt azonban találkoznak múltjuk szereplőivel, és nemcsak egymást, hanem saját magukat is megismerik...

A Transamerica elsősorban nem a szexualitásról, hanem az emberi természetről ad elgondolkodtató és érzelmes képet. A film egyszerre szórakoztató és megrendítő, köszönhetően Felicity Huffman mesteri és őszinte játékának. A Született feleségek egyik főszereplőjeként világhírűvé lett színésznő alakítását Golden Globe-díjjal jutalmazták és Oscar-díjra jelölték.

Rendező: Duncan Tucker

Szereplők: Felicity Huffman, Graham Greene, Kevin Zegers, Fionnula Flanagan, Danny Burstein

Korhatár: 16




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film FEM3 MinDig TV Extra Transamerica

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr175852334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása