Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Vírus (Dustin Hoffman, Rene Russo)

2014.03.11. 16:30 MinDig TV Extra


21:25 | Viasat3

Sam Daniels ezredes halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiírtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam rádöbben, hogy a fertőzés eljuthat az Egyesült Államokba és 48 órán belül megfertőzheti az egész országot.

Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban több ember is szörnyű kínok közt hal meg. A sereg karantént von a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét keresik. Azonban váratlanul felettese kizárja az ügyből. Sam hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki, és le akarja bombázni a várost, hogy így fékezze meg a mutálódott vírost, s hogy eltussolhassa az ügyet.

Rendezte: Wolfgang Petersen

Szereposztás: Dustin Hoffman (Sam Daniels), Rene Russo (Robby Keough), Cuba Gooding jr (Salt), Kevin Spacey (Casey Schuler), Morgan Freeman (Billy Ford), Donald Sutherland (Donald McClintock)

Korhatár: 15




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 akciófilm Vírus MinDig TV Extra Dustin Hoffman

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr905854371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása