Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Wenger újra Özilben bízik (Bayern München–Arsenal)

2014.03.11. 16:54 MinDig TV Extra

+
A Bayern München–Arsenal Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját kedden 20 órától élőben közvetítjük a Sport1 HD-n.

Arséne Wenger reményt merített az Everton elleni FA-kupa-diadalból, és szerinte az Arsenal kedden idegenben, 0–2-ről is kiejtheti a Bayern Münchent a Bajnokok Ligájából.

Fotó: EUROPRESS/AFP

Az FA-kupában az Everton ellen aratott 4–1-es győzelem önbizalmat kölcsönzött Arséne Wengernek, aki jelezte, nem adják fel a továbbjutás reményét a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. "Fontos volt nyernünk, hogy lélektanilag is jó állapotba kerüljünk – mondta az Arsenal francia menedzsere. – Nem adtam fel a reményt, hogy megverjük a Bayernt. Az első meccs miatt csalódott vagyok, statisztikailag valószínűtlen is a továbbjutásunk, de a labdarúgásban már sok hihetetlen dolog megtörtént.”
Wenger elsősorban az FA-kupában újra erőre kapó Mesut Özilben bízik. "Szerintem különösen önmagának volt fontos, hogy gólt szerzett – fejtegette a szakvezető. – Néha azt gondolom, bátrabban törhetne kapura, nem kell mindig a jó passz esélyét keresni. Remélem, ez lökést ad neki. Úgy tűnik, már fejben is regenerálódott, ez tükröződött a sokkal erőteljesebb játékában is. Még a piszkos munkát is elvégezte. Sok kontránál visszazárt, és ha kedden is így futballozik, nőnek az esélyeink.”

(Sport TV)

A Bayern München–Arsenal Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját kedden 20 órától élőben közvetítjük a Sport1 HD-n.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: visszavágó Arsenal Bajnokok Ligája Sport1 Bayern München

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr595854410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása