Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Pécsett dobna az idényén az Újpest

2014.03.12. 13:46 MinDig TV Extra


Kedden egy pápai döntetlennel - Lombard-Diósgyőr 2-2 - indult a Magyar Kupa negyeddöntőinek sora. Ma következik a másik három, melyek közül a PMFC-Matias - Újpest FC mérkőzést élőben közvetítjük a Sporttelevízióban. Ezen kívül az MTK-Győr és a Nyíregyháza-Debrecen párharc első felvonását bonyolítják le szerdán.

Fotó: pmfc.hu

A Pécs imponáló futballal nyert, fölényesen Győrött a legutóbbi bajnoki fordulóban, az Újpest szenved a bajnokságban (és a paragrafusok mentén is!), azaz a papírforma biztos hazai sikert ígér, de mint tudjuk, a kupában minden előfordulhat.

Erről beszélt Lőrincz Emil vezetőedző a klub honlapján:
- Egy kupamérkőzés mindig más, mint egy élvonalbeli meccs. Ezeknél a találkozóknál nem számít, hogy melyik csapat hol áll a tabellán. Mindig különleges és bármilyen eredmény előfordulhat, ahogy erre nem egy példát láthattunk már. Két meccs vár ránk és csak az számít, hogy ki jut tovább. Megragadnánk a lehetőséget és itthon kovácsolnánk előnyt a Megyeri úti visszavágóra. Szeretnénk eredményesen játszani, ezért ez a legfontosabb, nem pedig az, hogy sziporkázó játékot mutasson a csapat.

A Lőrincz Emil-Márton Gábor edzőpáros csak a Győrött megsérült Mohlra nem számíthat, így jobb a helyzete, mint újpesti kollégájának, Nebojsa Vignjevicsnek, aki így nyialtkozott az ujpestfc.hu-nak:
- A legnagyobb problémánk jelenleg az, hogy Suljic és Simon Krisztián mellett eltiltás miatt Kabát Péter sem léphet pályára. Hiszek a többiekben is, képesek megoldani a meccset, de így azért változtatnunk kell támadásban, mert a két szélső gyorsaságára most sem tudok számítani. Az első két bajnokin problémánk volt a helyzetkialakítással, ebben fejlődnünk kell, ahogyan labdabirtoklásban is előre kell lépnünk. A Pécs nagyon veszélyes csapat, a Győr túl sok helyet és időt adott neki, ez pedig végzetes volt. Agresszívan kell játszanunk, nyomás alatt kell tartanunk az ellenfelet, főleg a középpályásaikat, mert középről indulva sok gondot okozhatnak ellenkező esetben.

A PMFC-Matias - Újpest FC Magyar Kupa negyeddöntő-mérkőzést élőben közvetítjük 17.45-től a Sport1HD-n.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Magyar Kupa Sport1 PMFC-Matias - Újpest FC

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr295856254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása