Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szolnokon a lét a tét

2014.03.13. 13:55 MinDig TV Extra


Csütörtökön 17:45-től élőben közvetítjük a Szolnoki Olaj–Tartu Rock párharc második találkozóját a Sport2 HD-n.

A Szolnok hiába játszott remekül Észtországban az EuroChallenge első negyeddöntőjében, szoros csatában, 87–83-ra elbukott a Tartu Rock ellen. A magyar csapat most hazai környezetben egyenlítheti ki az egyik fél két győzelméig tartó párharcot. Amennyiben ez sikerül az Olajnak, akkor a mindent eldöntő harmadik mérkőzést a Tartu otthonában rendezik majd jövő héten kedden.

Fotó: szolnokiolaj.hu

Dragan Alekszicséknek nem sok idejük maradt a sorok rendezésére, valamint a felkészülésre a második találkozó előtt, hiszen a két együttes kevesebb mint 48 óra alatt csap össze ismét. Az amúgy is rövid időt tovább csökkentette, hogy Tartuból hazafelé a szolnokiak gépe kétszer is kényszerleszállást hajtott végre, így nagyon hosszúra sikeredett a visszaút.

A nehéz körülmények ellenére optimista a csapat egyik legjobbja, Lóránt Péter (képünkön jobbra), aki az első meccsen a gárda legeredményesebbje volt a maga 23 pontjával. “Biztos vagyok abban, hogy visszatérünk Észtországba! A két csapat közel azonos képességű, a harmadik mérkőzésen pedig már bármi megtörténhet, az igazi ki-ki meccs lesz” – nyilatkozta az erőcsatár az Olaj hivatalos honlapján.

Szintén bizakodó a szolnoki találkozó előtt Tóth Attila, a kezdo5.hu szakírója, aki szerint sokat jelentenek majd a szurkolók az Olajnak. “Nagyon nehéz tippelni a mérkőzésre, hiszen két napon belüli két meccsnél nagyjából azon dől el a dolog, hogy ki hogyan tud regenerálódni a köztes időben. A hazai pálya előnye miatt veleményen szerint a Szolnok esélyesebb a találkozón” – válaszolta honlapunk megkeresésére a szakértő.

(Sport TV)

    EuroChallenge, Negyeddöntő, 2. mérkőzés

    Szolnoki Olaj KK–Tartu Rock (észt) 17:45 Sport2
    A párharc állása: 1-0 a Tartu Rock javára.

Csütörtökön 17:45-től élőben közvetítjük a Szolnoki Olaj–Tartu Rock párharc második találkozóját a Sport2 HD-n.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Sport2 Szolnoki Olaj Tartu Rock EuroChallenge

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr215858518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása