Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szuperorkán pusztít a Universal Channelen

2014.03.13. 13:43 MinDig TV Extra


Csütörtök este egy amerikai katasztrófa-dráma filmmel várja nézőit a Universal Channel, amelyben Casper van Dien játssza a főszerepet.

A történet Észak-Amerikában játszódik, ahol minden megtörténhet. Egy rosszul sikerült energia-kísérlet miatt hatalmas hurrikánok alakulnak ki a térségben, amelyek végig pusztítjákés tombolják az egész földrészt.

A romokban heverő amerikai városok persze csak mellékesek ilynekor, hiszen az életet nem lehet pótolni. Sokan életükért harcolnak a viharok elleni küzdelem során. A Sims család mindennapjait is alaposan felborítja a pusztító viharsorozat. Egy ballonos fesztiválra hivatalos a család, ám hamarosan az életben maradásért kell küzdeniük.

Ugyan megpróbálnak olyan búvóhelyet keresni, ahol meghúzhatják magukat míg a vihar véget ér, de ez nem lesz könnyű feladat.

Szuperorkán a Universal Channel műsorán csütörtök este 21:20-kor.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: katasztrófafilm Universal Channel MinDig TV Extra Szuperorkán

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr975858494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása