Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Lara Croft: Tomb Raider 2.

2014.03.14. 12:16 MinDig TV Extra


MÁRCIUS 15., SZOMBAT 21:30 | FEM3

Pandora szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, hogy a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, amely valaha is létezett. Jonathan Reiss, a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat.

A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani – bármi is legyen az – és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croft-ra és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. S a két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket...

Rendező: Jan de Bont

Szereplők: Angelina Jolie, Gerard Butler, Til Schweiger, Ciarán Hinds, Chris Barrie, Noah Taylor, Ronan Vibert




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm Angelina Jolie FEM3 MinDig TV Extra Tomb Raider

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr545860063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása