Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

FTC-Honvéd vízilabdameccs a SportKlubon!

2014.03.17. 11:21 MinDig TV Extra


Széchenyi Bank-FTC – RacioNet Honvéd mérkőzés a vízilabda OB I 23. fordulójából március 22-én szombaton 13.30-tól élőben a SportKlubon!

Magyarország kedvencei visszatérnek a SportKlubra! Ahogy arról korábban beszámoltunk, megegyezett a Magyar Vízilabda Szövetség és a SportKlub: ebben a szezonban a csatorna újra közvetíti a magyar sikersportág izgalmasnak ígérkező OB I-es meccseit. Március 22-én, szombaton a Széchenyi Bank-FTC – RacioNet Honvéd találkozóval kezdünk. Az előző évtized sikercsapata, a 2004-ben Euroligát nyerő Honvéd az idei szezon legnagyobb meglepetése. Vad Lajos együttese ott lesz a legjobb négy között, így a rájátszásban az éremért küzdhet. A fiatalokkal teletűzdelt keret a háromszoros olimpiai bajnok dr. Kiss Gergely – 53 találatával a góllövőlista harmadik helyén áll – és az egyaránt két-két ötkarikás elsőséggel rendelkező Gergely István-dr. Steinmetz Barnabás kettős vezetésével, a tavalyig még ismeretlen, most már az OB I egyik legjobb légiósaként tündöklő Takei Koji pazar góljaival – 52-t szórt már a szenzációs japán szélső – menetel előre. A Kőér utcai brigád hazai medencében legyőzte a Magyar Kupa-győztes, világbajnokokkal felálló Szegedet is, a Vasast 11-4-re ütötte ki a Komjádiban, az összes nagy csapatot megszorította már.

A Széchenyi Bank-FTC fiatalításba kezdett új edzőjével, Sydney aranyérmesével, Varga Zsolttal. A népligetieket erősíti három remek ausztrál pólós: Tyler Martin, Aidan Roach és Joel Swift, és olyan rutinos magyar játékosok, mint éppen a Honvéddal Euroliga-győztes Paján Viktor, a balkezes Szabó Botond, vagy a Szolnokot és Spanyolországot is megjárt kapus, Gárdonyi András.

A két csapat őszi, egymás elleni meccsén a Honvéd 12-10-re győzött és most is Mátyás Zoltánék a találkozó esélyesei. Érdekesség, hogy a Honvédban több ex-ferencvárosi is található. Megfordult a zöld-fehéreknél Kiss Gergő, Steinmetz Barna, Mátyás Zoltán, Illés Sándor és Fülöp Bence is. Az FTC pedig Vad Lajos irányításával lett legutóbb bajnok, még 2000-ben.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: SportKlub MinDig TV Extra FTC-Honvéd vízilabdameccs

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr595865853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása