Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mourinho "alig várja" Mancinit

2014.03.18. 15:03 MinDig TV Extra


A Chelsea-Galatasaray labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőt 20 órától a Sport1HD-n láthatják.

Fotó: EUROPRESS/AFP

A londoni kékek az isztambuli kirakat-csapatot fogadják a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az első mérkőzésen 1–1-re végeztek a csapatok Törökországban, így az angol együttes van előnyösebb pozícióban. José Mourinho, a Chelsea menedzsere nagyon várja egykori csatára, Didier Drogba visszatérését a Stamford Bridge-re, Roberto Mancinivel viszont, akivel az interes idők óta "kedvelik egymást", nem szívesen vacsorázna.

A keddi BL-program másik meccse lefutottnak tekinthető, hiszen a Real Madrid 6-1-es előnyről fogadja a Schalkét.

Az angol bajnoki listavezető Chelsea és az isztambuli együttes párharcának külön pikantériát ad Didier Drogba személye, aki 2004 és 2012 között nyolc évet töltött a londoni csapatban. Az elefántcsontparti csatár 341 meccsen 157 gól szerzett a Kékeknél, akikkel BL-t, három bajnokságot, négy FA Kupát és 2 Ligakupát is nyert.

„Fogalmam sincs még, hogyan fogok reagálni a stadionban. Őszintén szólva, kicsit aggódok emiatt”- árulta el Drogba, akit a Chelsea története legjobb játékosának is megválasztottak. Hozzátette ugyanakkor: abban biztos, hogy szeretettel fogadják majd a drukkerek, akikkel nagyon különleges a kapcsolata.  

"Hogy 36 évesen ugyanolyan-e, mint 26 évesen? Nem hiszem, erre senki sem képes, de a világ egyik legjobb csatára, ez biztos. Egyszer még vissza fog térni a Chelsea-hez, ebben biztos vagyok. Vagy edzőként, vagy nagykövetként, vagy még talán játékosként"- ezt már José Mourinho, a londoniak menedzsere mondta egyik kedvencéről.

A találkozó Drogba személyén kívül is érdekesnek és izgalmasnak ígérkezik. José Mourinho előzetesen esélyesebbnek tartott együttese jónak számító eredményt ért el Törökországban, amely azonban - többek között éppen az elefántcsontparti sztárjátékos miatt - arra nem elég, hogy elkényelmesedjen a portugál tréner csapata.

A Chelsea ráadásul kifejezetten rossz hangulatban készülhet a meccsre, miután szombaton a Premier League-ben 1-0-ra kikapott az Aston Villa otthonában, a találkozón két vendégjátékost és Mourinhót is kiállította a játékvezető.

Roberto Mancini, a Manchester City korábbi és a Galatasaray jelenlegi trénere arról beszélt, hogy szívesen meghívná Mourinhót egy vacsorára, ha a török együttes győz Londonban. A portugál persze nem kapna a dolgon.

„Engem ez nem érdekel, és amúgy sem vacsoráznék valakivel egy mérkőzés után, akinek ugyanaz a munkája, mint nekem és nincs bennünk más közös. Csak az, hogy mindketten edzők vagyunk. Semmi más."- söpörte le az asztalról az olasz kezdeményezését Mourinho.

Lehet, a kispadok környékét is érdemes lesz szemmel tartani ma este?

(SportTV)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája MinDig TV Extra Drogba Sport1 Chelsea-Galatasara

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr755867774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása