Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Született július 4-én (Tom Cruise)

2014.03.19. 13:53 MinDig TV Extra


21:25 | Viasat3

Ron Kovic lelkes, hazáját szerető ifjúként önkéntesnek jelentkezik a hadseregbe, hogy a vietnami háborúban szolgálja Amerikát. Az egyik összecsapásban szerzett súlyos sebesülés azonban kettétöri az életét. Félig bénán, élete végéig tolókocsihoz kötve tért haza.

Ahogy a háborúban, úgy otthon is gyötrelmek sorozata várja: meg kell szoknia nyomorékságát, be kell illeszkednie családjába, környezetébe. Csak lassan ismeri föl, hogy nem a körülötte lévő világ változott meg, hanem ő maga. Ron Kovic az egyik legismertebb háborúellenes aktivista lesz.

Rendezte: Oliver Stone

Szereposztás: Tom Cruise (Ron Kovic), Willem Dafoe (Charlie), Jamie Talisman (Jimmy Kovic), Josh Evans (Tommy Kovic), Caroline Kava (Mrs. Kovic), Bryan Larkin (Ron Kovic), Raymond J. Barry (Mr. Kovic), Kyra Sedgwick (Donna), Stephen Baldwin (Billy Vorsovich)

Korhatár: 15




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: viasat3 Tom Cruise MinDig TV Extra Willem Dafoe Született július 4-én

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr415869607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása