Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Utcai igazság

2014.03.21. 13:56 MinDig TV Extra


Március 22, Szombat 21:00 | AXN

Sam Keenant (Jean-Claude Van-Damme), az egykori tengerészparancsnokot Moldáviába küldik, és kinevezik az amerikai nagykövetség biztonsági attaséjának. Alighogy Sam megérkezik új állomáshelyére, kiderül, hogy a nemrég megdöntött kommunista rendszer hívei puccsot szerveznek az új demokratikus érzelmű elnök ellen.

Jean-Claude Van-Damme

Sam Keenanre hárul a feladat, hogy az elnököt átmenekítse a nagykövetségre, és ott védelmet biztosítson számára, amíg az amerikai felmentő egység megérkezik. A segítség azonban késik, a felkelők pedig már körbe kerítették a nagykövetséget. Ráadásul, a puccsisták Sam barátnőjét, az újságíró Michelle Whitmant (Julie Cox) is túszul ejtették. Úgy tűnik, Sam Keenannek egymagának kell megszerveznie a követség védelmét és kiszabadítania szerelmét...




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: akciófilm AXN MinDig TV Extra Utcai igazság Jean-Claude Van-Damme

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr95872507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása