Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

MU – Bayern spanyol szendvicsben a Sport1 HD-n

2014.04.01. 15:46 MinDig TV Extra


Az 1999-es BL-döntő óta ez a párharc a labdarúgás egyik legpikánsabb ütközete. 2014-ben is elérkezett a pillanat, hogy az angol és a német futballóriás eldöntse, most ki van jobb formában, ki jut be a BL elődöntőjébe. A mérkőzést a Sport1 HD élőben közvetíti, és a Fiesztából valamint a Barca-Atléticóból álló spanyol szendvicsbe csomagolja.

Fotó: EUROPRESS/AFP

Leszögezhetjük, az előjelek egyértelmű Bayern fölényt mutatnak a United ellen. A Bajorok már megnyerték a német bajnokságot, nemsokára a Német Kupa döntőjéért játszanak, és pusztán két vereségük van a 2013-14-es idényben. Egyszer a Német Szuperkupában, egyszer pedig a Manchester City ellen a BL-ben hagyták el lógó orral a pályát. Manchesterben ezzel szemben már „David Moyes, takarodj!” feliratú molinókat húznak a repülők, a bajnokságban már az is csodaszámba menne, ha EL-t érő helyen végeznének, a Ligakupából és az FA-kupából pedig már kipottyantak. A csapat élére idén kinevezett skót szakvezetőnek egyetlen menekülő útvonala maradt, és az épp a Bajnokok Ligája.

Talán a United szerencsésnek mondható sorsolásának köszönhető, hogy a BL-ben nem érződik ez az óriási különbség a két sztárcsapat között. Ott ugyanis mindketten hat győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel állnak nyolc mérkőzés után. Az azért talán árnyalja picit a képet, hogy a müncheniek veresége nem került semmibe, míg a United kis híján kipottyant az Olympiakos ellen a nyolcaddöntőben. Tény, hogy Giggsék megrázták magukat a visszavágóra, és olyan jól játszottak az Old Traffordon, hogy Moyes már BL-győzelmet vizionált. Ne felejtse el senki, a Vörös Ördögöknek már csak ez az esélye maradt arra, hogy jövőre is Európa legerősebb sorozatában szerepeljenek, így valóban mindent egy lapra feltéve mehetnek a csatába. Guardiola ezzel szemben a tegnapi sajtótájékoztatón rejtélyesen azt mondta, számára nem a BL-trófea a legfontosabb ebben a szezonban.

Hiányzó lesz bőven, Robin van Persie és Thiago Alcántara is térdsérülés miatt hagyja ki a ma esti mérkőzést (és vélhetően az egész párharcot), míg Evra valamint Dante eltiltás miatt nem léphet pályára. A Sport1 HD a mérkőzést élőben közvetíti, Méhes Gábor Manchesterből jelentkezik, a budapesti stúdióban pedig a műsorvezető Petur András mellett Hegyi Iván, Puhl Sándor és Várhidi Péter elemzi a látottakat. A spanyol szendvics: 19 órától Molnár Mátyás a Fiesztával várja a nézőket, Hajdu Attilával és Vincze Ottóval beszélget a hétvégi spanyol fordulóról, Farkas Norbert pedig tíznapos spanyolországi túrájáról és az El Clásicón tapasztaltakról tart élménybeszámolót. 22:45-től pedig a nap másik negyeddöntőjének hosszú összefoglalóját kínálja a Sport1 HD. A Nou Campban a spanyol bajnoki címért is küzdő Barcelona és Atlético Madrid feszül egymásnak.

Fieszta, április 1., 19.00, Sport1 HD (élő); műsorvezető: Molnár Mátyás, szakértők: Hajdu Attila és Vincze Ottó, vendég: Farkas Norbert

Manchester United – Bayern München, majd a teljes játéknap összefoglalója, április 1., 20.00, Sport1 HD (élő); kommentátor: Méhes Gábor, műsorvezető: Petur András, szakértők: Hegyi Iván, Puhl Sándor és Várhidi Péter




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: BL Sport1 Fieszta Manchester United – Bayern München

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr505889272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása