Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szubkul-túrák Darren McMullennel

2014.04.01. 15:16 MinDig TV Extra


Április 1-jén, kedden 22:00-kor - National Geographic Channel

Miként válhat egy átlagos fiatal nő a polgárpukkasztó akcióiról híres Femen radikális feminista szervezet aktivistájává? Mi a titkuk azoknak a prostituált ikreknek, akik még 71 évesen is űzik az ipart az amszterdami bordélynegyedben? És mit eszik a kislányoknak szánt My Little Pony figurákon sok ezer kamasz és fiatal felnőtt fiú?! A sorozat a 21. századi európai társadalom bizonytalan peremvidékére látogat az ott élő, dolgozó és szórakozó embercsoportok örömeit, bánatait, motivációit kutatva…

Szubkul-túrák Darren McMullennel: 1. rész
Darren McMullen a My Little Pony-rajongók manchesteri dzsemborijára látogat, hogy megpróbálja megérteni: mit eszik ezeken a kislányoknak szánt színes pónikon ennyi kamasz és fiatal felnőtt fiú?! Hősünk ezt követően egy spanyolországi halál közeli fesztivál hangulatába is belekóstol (ahol többek közt a saját temetésének is szemtanúja lesz), végül pedig jegyet vált egy svédországi „viking metal” koncertre, mely díszleteivel és hangulatával a hírhedt északi rablók korába repíti őt vissza.

Ismétlések:
április 2-án, szerdán 02:00-kor - National Geographic Channel
április 2-án, szerdán 21:00-kor - National Geographic Channel




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: feminista Femen National Geographic Channel Szubkul-túrák Darren McMullennel

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr575889224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása