Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

National Geographic Channel május havi ajánló

2014.04.07. 08:59 MinDig TV Extra


Vadregényes építmények: Konténerlak
Május 1-től csütörtökönként 21:00-kor

Kozmosz: Történetek a világegyetemről: A Nap nővérei
A film a „Nap nővérei” elbűvölő, mégis alig ismert története – azoké a csillagásznőké, akik a 20. század elején két süket társuk vezetésével katalógust készítettek a csillagokról a Harvard Egyetemen. És a műsorban megismerkedünk azzal a fiatal és dacos brit kutatónővel is, aki, fittyet hányva a leghíresebb tudósok véleményére, elhatározta, hogy megmutatja a világnak, hogy valójában miből épülnek fel a csillagok…
Májusban is vasárnaponként 22:00-kor

A 2. világháború műkincsmentői
1944-ben egymillió szövetséges katona szállt partra Normandiában a németek által leigázott népek felszabadításáért; valamint egy csapat civil férfi és nő Európa ezeréves kulturális örökségének és identitásának megőrzéséért… Az izgalmas film annak a 345 megszállott tudósnak, művészettörténésznek és építésznek a kalandos útját követi nyomon az Omaha-parttól Berlinig, akik az életüket is hajlandóak voltak kockára tenni a vén kontinens veszélybe került történelmi épületeinek, kéziratainak és festményeinek megmentése érdekében…
Bemutató: májsu 4-én, vasárnap 23:00-kor

Pedig jó ötletnek tűnt: 9. rész
A kilencedik részből megtudjuk, hogy számtalan látványos módon meg lehet sérülni és nevetségessé lehet válni műbikán lovaglás, fejjel lefelé lógás és gumibelsős vízisíelés közben.
Májusban is hétfőnként 22:00-kor

Számok bűvöletében: Kemény ember vagy?
Ön bátor? Van önbizalma? Képes kitartóan küzdeni egy cél eléréséért? Ha igen, könnyen lehet, hogy keményebb jellem, mint gondolná! A film elénk tárja a keménység építőkockáinak tudományos hátterét, és megmutatja, hogy miként fejleszthetjük tovább szívósságunkat, állhatatosságunkat és határozottságunkat soha nem látott magasságokba.
Májsu 6-tól keddenként 21:00-kor

Járgányügyesek: 4. rész
Amikor Dave személyében egy új, nagy tudású hegesztő érkezik a céghez, mindenki örül – kivéve Jay-t, a munkakör eddig teljhatalmat élvező veterán alfahímjét, aki azonnal ferde szemmel kezd nézni feltörekvő riválisára. A Guild „autó-suttogóját”, Larry Hughes-t viszont szerencsére nem hátráltatják efféle incidensek, így maradéktalanul valóra tudja váltani az egyik fontos ügyfél álmát egy 1972-es GTX Roadrunner újjávarázslásával.
Májusban is szerdánként 22:00-kor

Dönts vagy meghalsz! Cápatámadás
A National Geographic Channel Dönts vagy meghalsz című sorozata megmutatja, hogy mit tegyél, és mit ne, ha életben akarsz maradni a kritikus pillanatokban…
Az epizódokban katasztrófa-túlélők és -szemtanúk aprólékosan kielemzett és a döntő pillanatban megállított amatőr felvételei segítségével tedd te is próbára túlélési ösztöneidet! Az élet olykor végzetesen felgyorsul. Elég egy mérgeskígyó-marás… egy váratlan cunami… egy ejtőernyős baki… vagy akár egy végzetes fékhiba, és az ember élete legfontosabb és leggyorsabb döntésének meghozására kényszerül. A sorozat amatőr videóin a főszereplők – jól vagy rosszul – már döntöttek; de te a három felkínált opció közül melyiket választanád?
Május 11-től vasárnaponként 21:00-kor




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: National Geographic Channel Cápatámadás Számok bűvöletében A 2. világháború műkincsmentői

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr885974176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása