Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Mourinhóék hisznek a sikerben

2014.04.08. 12:22 MinDig TV Extra


Chelsea–PSG kedden 20:00 órától élőben a Sport1 HD-n

Kedden este folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. A sorozat negyeddöntőjének visszavágóján a Chelsea hazai környezetben igyekszik majd ledozolgozni kétgólós hátrányát a PSG ellen.

Fotó: EUROPRESS/AFP

A Paris Saint Germain 3–1-es hazai sikere után Londonban harcolhatja ki a továbbjutást a Chelsea ellen, melyhez vélhetően az angol gárdának is lesz egy-két szava. Az első találkozón több egyéni hibát is vétő angoloknál a BBC szakértője, Robbie Savage szerint a kulcs a csatárposzt lehet. Az egykori kőkemény középpályás úgy látja,  a Chelsea-nek a legtöbb esélye Samuel Eto’óval lenne, aki sérülése után vélhetően pályára léphet kedden este.  Véleménye szerint az első meccs bebizonyította, hogy igazi középcsatár nélkül José Mourinho tanítványai nem tudnak hatérkonyan támadni.

A francia bajnoknál soha nem látott prémiumért is küzdhetnek a játékosok, hiszen a beszámolók szerint fejenként 200 ezer eurót érhet a diadal a Stamford Bridge-en. A legjobbjukat, Zlatan Ibrahimovicot nélkülöző párizsiak részéről Laurent Blanc magabiztosan nyilatkoztott a talákozó előtt, igaz, hasonlóan tett a túloldalon José Mourinho is.

"Hatalmas találkozóra van kilátás kedden este. A Chelsea mindent megtesz majd, hogy ledolgozza hátrányát, és vélhetően kitámad. Ez pedig a mi malmunkra hajthatja a vízet. Nem szeretnénk ráülni az eredményre, és várni a kilencvenperc végét. A saját játékunkra törekszünk majd, még akkor is, ha idegenben lépünk páláyra. Franciaországban is szeretnénk minden trófeát begyűjteni, de legnagyobb vágyunk a Bajnokok Ligája megnyerése” – árulta el csapata nagytörő vágyait az egykori kiváló hátvéd a találkozó előtti sajtótájékoztatón.

“A legfontosabb, hogy én hiszek a továbbjutásban, és a játékosaim is hisznek benne. Párizsiaknak hatalmas csalódás lenne búcsú, míg a legtöbben minket leírtak, és azt várják, hogy kiessünk. Helyi idő szerint fél tízkor kieshetünk, ezzel tisztában vagyunk, ahogyan azzal is, hogy háromnegyed nyolckor még minden esélyünk meglesz az elődöntőre. Ebben az időpontban készen kell állnunk a csatára, és mosolyognunk kell. A pályán dől el minden, de a lényeg, hogy a mérkőzés kezdetén hinnünk kell abban, hogy sikerülhet a bravúr” – mondta a portugál szakember.

(Sport TV)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája MinDig TV Extra Sport1 Chelsea–PSG

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr815986476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása