Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Eszter a szexi motoros csipkében

2014.04.09. 10:41 MinDig TV Extra


Shopping Királynők - 14:00 | FEM3

A sportos, kétgyermekes anyuka vagány dzsekivel vadította meg szexi, fehér, csipkés szettjét.

Eszter nagyon büszke kisportolt alakjára és szívesen megmutatja fehérneműben is. Összeállítása alapját adó fehér fűzőjéhez színben hozzáillő bugyit, harisnyatartót és harisnyát választott és fekete, strasszos tűsarkút. Szettjét egy fekete bőrdzsekivel, napszemüveggel és kendővel bolondította meg. Eszter vagány szettjét összesen 15 pontra értékelték vetélytársai, így jelenleg, Alexandra mögött a második helyen áll.

A világ első számú Fashion Realityjében adott 5 lány, akik élnek-halnak a vásárlásért, és egy heti feladat: meghatározott stílusban a lehető legjobban felöltözni. Erre mindössze három órájuk és limitált – mindenki számára azonos – pénzösszeg áll rendelkezésükre. A versenyben főként civil versenyzők mérik össze ízlésüket. A vásárlásban a játékosok szabad kezet kapnak, és a végén egymást is kíméletlenül pontozniuk kell. A végső szó az ország egyik legismertebb stylistjáé, Lakatos Márké lesz, akinek a kritikájától még a legvérmesebb divatőrültek kezében is megremeg a bevásárlószatyor.




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: FEM3 MinDig TV Extra Lakatos Márk Shopping Királynők Fashion Reality

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr475996314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása