Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Új kampány a Minimaxon

2014.04.10. 14:27 MinDig TV Extra


A Minimax sosem csak a tévé előtti időtöltést reklámozta, mindig is előszeretettel kampányolt a közös családi programok mellett. Ahogy az elmúlt években, a csatorna mögött álló tudatos, kreatív csapat idén is változatos tematikát állított össze kicsiknek és nagyoknak egyaránt: a tavasz az olvasás népszerűsítéséről szól.

A Minimaxnál az olvasás fontosságát hangsúlyozó témakörhöz igazították a programszerkesztést is, így olyan klasszikus mesék mai, modern adaptációjával találkozhatnak majd a gyerekek és szüleik, mint a Saint-Exupéry jól ismert könyvéből készült A kis herceg című sorozat, Kipling klasszikus meséjére épülő animációs rajzfilm, A dzsungel könyve, vagy éppen Andersen klasszikus meséi modern köntösbe öltöztetve, Andersen, a mesemondó címmel. Országos televíziós premierként a Minimax tűzi műsorára 2014 áprilisában Pán Péter legújabb kalandjait, amelynek szintén klasszikus mű az alapja.

A Minimax arra hívja fel most a figyelmet, hogy a meseolvasás az egész családot összefogja, hiszen mesét hallgatni és olvasni egyaránt valódi öröm. Ha naponta fél órát mesélünk a gyerekeknek, akkor egész évben egy teljes hetet tudunk együtt tölteni velük a mesék varázslatos birodalmában. A kampányt az új mesék mellett rendezvények és nyereményjátékok kísérik.

A május és a június a környezettudatosságra nevelésről, valamint a felelős állattartásról szól - kiemelt sorozatokat vetítenek az állatok védelméről, amikhez aktív kommunikációt párosítanak a közösségi oldalukon is. A nyarat a szünidő és a közös családi programok népszerűsítése tölti ki, míg az őszi-téli hónapokban az angol nyelv és a zene propagálására fektetik a hangsúlyt.

A gyerekcsatorna a jelenleg legnépszerűbb mai mesesorozatok mellett a klasszikusokhoz is sikerrel nyúl hozzá, erőszakmentes, színes mesevilágukkal vezetik a gyerekek és szüleik körében a népszerűségi listát.

(mmonline)




mindig tv extra

MinDig TV Extra.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kampány gyerekcsatorna családi csomag Minimax

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr956011405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása